Nexe – Kada je kupovina pun pogodak – Hausbau br.82

Nexe – Kada je kupovina pun pogodak – Hausbau br.82

nexe1

Odabirom krovnog pokrova zaokružiti ćete vanjsku sliku svog objekta. Da bi ta slika bila atraktivna i potpuna pobrinuo se domaći proizvođač Nexe sa Dioklecijan crijepom. Dioklecijan je crijep velikog formata koji svojom kvalitetom, bojom i dizajnom predstavlja jedinstvenu kombinaciju. Crijep Dioklecijan ima vrhunska brtvena svojstva, raznoliku primjenu, utrošak crijepa od samo 11 kom/m2 i garanciju od 40 godina na kvalitetu. U tijeku je akcijska ponuda Nexe crijepa Dioklecijan. Cijena crijepa za sve raspoložive boje (natur, crvena, smeđa lux i crna lux) dodatno je snižena, te je cijena kvadrata vašeg novog krova još jeftinija.

(O)siguran dom uz Nexe krov

No to nije sve. Kupnjom Dioklecijan crijepa dobivate na poklon osiguranje kuće za koje smo se uvjerili da je itekako važno u slučaju elementarnih nepogoda. Uz standardnih 40 godina garancije na kvalitetu crijepa Dilj iz Vinkovaca, hrvatska tvrtka s 90 godina dugom tradicijom, poklanja osiguranje kuće. Pokrenuvši akciju (O)siguran dom uz Nexe krov Dilj želi skrenuti pozornost na kvalitetu svojih crjepova koji su 100% sigurni i nose znak „Hrvatska kvaliteta“ kao jamstvo potrošaču da je riječ o proizvodima koji zadovoljavaju najviše zahtjeve kvalitete. Svim kupcima koji opreme svoju kuću s najmanje 100 m² bilo kojeg modela Nexe crijepa, Dilj poklanja osiguranje kuće. Osiguranje obuhvaća rizike od požara (vatra, eksplozije), udara groma, pada meteorita, letjelica ili tereta, tuče, pritiska snijega, rušenja kamenja i stijena, klizanja zemljišta i oluje.

Akcija „Zamijeni krov stari za nov“

Crjepovi Dilja iz Vinkovaca simbioza su tradicije i kvalitete, izrađeni su od najkvalitetnijih sirovina, proizvodi su vrhunske kvalitete, trajnosti i bezvremenskog dizajna. Nexe crjepovi svojom kvalitetom, bojom i dizajnom predstavljaju sam vrh svjetske ponude. Uz jedinstvenu akcija (O)siguran dom uz Nexe krov Dilj, osim o sigurnosti brine i o ekologiji. Akcijom „Zamijeni krov stari za nov“ Dilj iz Vinkovaca nudi mogućost zamjene štetnih azbestnih ploča za sve modele vrhunskog Nexe crijepa, uz subvenciju od 1 kn po kilogramu azbestnih ploča.

više pročitajte u HAUSBAU br.82 ili na www.nexe.hr

Share