NOVOSTI

Konferencija „Žene u građevini, arhitekturi i srodnim industrijama“

Nakon uspješnog prvog izdanja prošlogodišnje Konferencije za žene u građevini, arhitekturi i povezanim industrijama., slijedi i druga! Cilj ovogodišnje konferencije osnaživanje je žena kroz dijeljenje iskustva i networking. Održat će se 13. travnja u Zagrebu u hotelu Westin uživo, od 8:30 do 15 sati, a u nastavku donosimo zanimljivosti koji očekuju sve sudionike.

LAUFEN slavi 130. obljetnicu

Laufen će 130 godina postojanja proslaviti izložbom LAUFEN – 130 godina inovacija i dizajna u Oris Kući arhitekture, u Zagrebu. Ovaj tradicionalno švicarski brand odražava simbiozu dizajna, kvalitete i funkcionalnosti te je, kao dio ROCA Grupe, jedan od vodećih svjetskih proizvođača s globalnom distribucijskom mrežom.

Wienerberger slavi 25 godina u Hrvatskoj!

Wienerberger je jedno od najstarijih postojećih poduzeća u industriji građevinskog materijala u Europi, a na našem tržištu već velikih 25 godina aktivno doprinosi boljoj kvaliteti življenja te sukreira budućnost gradnje

3D printani most

Hrvatski savjet za zelenu gradnju organizira 4. SREDIŠNJU KONFERENCIJU O ODRŽIVOJ GRADNJI koja će se održati 24. i 25. studenog 2021. godine.

Prikladno ogledalo iz Geberita

Brijanje može brzo postati rizično, a nanošenje šminke nezgodan posao. Zato je prikladno ogledalo ključni dio modernih kupaonica.

Brick Award 2022

Objavljeno je 50 nominiranih projekata koji se natječu za nagradu Brick 22, a dobitnici nagrada znat će se u lipnju 2022.