VRT I OKUČNICA

Pripremite svoj prostor za ljeto uz praktične visokotehnološke uređaje i iskoristite ove savjete da svježite prostor za uživanje na otvorenom.
Osmišljavanje i uređenje vrta nije nimalo jednostavan zadatak. Učinite li to dobro, vaš vrt će vam godinama pružati zadovoljstvo pri svakom pogledu. No, učinite li to loše, vaš vrt bi mogao postati izvor brojnih frustracija. Stoga je prvi korak pri uređenju vrta dobro promisliti što se uređenjem želi postići, bez obzira upuštate li se sami u tu pustolovinu ili planirate pozvati krajobraznog arhitekta.
Deceuninck terase su za jako puno ljudi najdraže mjesto u kući, a to najviše dolazi do izražaja dolaskom toplijih dana. Tada najviše vremena želimo provoditi vani na otvorenom i zato je proljeće najbolje vrijeme za uređenje vaše mirne oaze.
Neprikosnovena kvaliteta proizvoda i proizvodnih procesa, koji su okrunjeni ISO 9001 certifikatom, te široka paleta različitih proizvoda od betona doprinjeli prepoznatljivosti tvrtke „Beton-Lučko“ na hrvatskom i inozemnim tržištima.
Inspirirajte se ACO rješenjima za odvodnju i uređenje okućnice i pretvorite svoj dom u sretnu i opuštajuću oazu. Privlačna, funkcionalna i uredna okućnica nikoga ne ostavlja ravnodušnim što govori puno i o domaćinu koji se brine o njoj. Bilo da uređujete okućnicu, renovirate kupaonicu ili želite prenamijeniti podrumske prostorije u korisnije i svjetlije prostorije, ACO nudi kvalitetne i inovativne proizvode koji će svojom funkcionalnošću i atraktivnim izgledom natjerati svakog susjeda da vam zavidi.