NAJNOVIJE

Sve na jednom mjestu! – Polocommerce

Kod gradnje kuće ili preuređenja starijeg objekta niz građevinskih sustava je međusobno povezano i najjednostavnije je kad više toga možete odraditi s istim ponuđačem.

Konferencija „Žene u građevini, arhitekturi i srodnim industrijama“

Nakon uspješnog prvog izdanja prošlogodišnje Konferencije za žene u građevini, arhitekturi i povezanim industrijama., slijedi i druga! Cilj ovogodišnje konferencije osnaživanje je žena kroz dijeljenje iskustva i networking. Održat će se 13. travnja u Zagrebu u hotelu Westin uživo, od 8:30 do 15 sati, a u nastavku donosimo zanimljivosti koji očekuju sve sudionike.

LAUFEN slavi 130. obljetnicu

Laufen će 130 godina postojanja proslaviti izložbom LAUFEN – 130 godina inovacija i dizajna u Oris Kući arhitekture, u Zagrebu. Ovaj tradicionalno švicarski brand odražava simbiozu dizajna, kvalitete i funkcionalnosti te je, kao dio ROCA Grupe, jedan od vodećih svjetskih proizvođača s globalnom distribucijskom mrežom.

Toplinski mostovi – FIBRAN

Danas i vrapci na krovu znaju da se zidane kuće ne bi u potresu srušile, da su bile građene s armirano-betonskim serklažima.

Stvaramo okvir budućnosti – GEALAN

GEALAN sa svojim profilima postavlja stvarne trendove za PVC prozore i vrata. I povrh toga, razvija inovativna rješenja koja partnerima i krajnjim kupcima nude stvarnu dodanu vrijednost.

Aquaestil – čarolija iza vrata proizvodnje

Jeste li se ikada zapitali kako izgleda proces proizvodnje kade ili tuš kabine? Mi jesmo i zato smo se zaputili u tvornicu kupaonske opreme Aquaestil plus d.o.o. u okolici Karlovca. Nakon ovog iskustva, imamo potpuno drugačiji pogled na kupaonske proizvode.

skyTech za ugodno potkrovlje

Osim vizualne privlačnosti, jedan od najvažnijih faktora za ugodan boravak i rad u potkrovlju je kvalitetna toplinska izolacija.

U novu godinu s novim DAIKIN rješenjima

Dizalica topline Daikin Altherma 3 R je prva na svijetu dizalica topline velikog učina od 11 – 16kw u split izvedbi, s radnom tvari R-32 koja omogućuje hlađenje, grijanje i pripremu potrošne tople vode.

Wienerberger slavi 25 godina u Hrvatskoj!

Wienerberger je jedno od najstarijih postojećih poduzeća u industriji građevinskog materijala u Europi, a na našem tržištu već velikih 25 godina aktivno doprinosi boljoj kvaliteti življenja te sukreira budućnost gradnje

3D printani most

Hrvatski savjet za zelenu gradnju organizira 4. SREDIŠNJU KONFERENCIJU O ODRŽIVOJ GRADNJI koja će se održati 24. i 25. studenog 2021. godine.