NAJNOVIJE

Nova Daikin Emura

Treću generaciju klima-uređaja Daikin Emura odlikuje luksuzan novi dizajn, za funkcionalnost, ali i odražava stil i estetiku.

Rehau – Synego slide

REHAU predstavlja svoj SYNEGO SLIDE sustav, novi mehanizam za lako otvaranje i rukovanje. Klizni elementi udovoljavaju svim zahtjevima!

STIG-a & MDK Građevinar-a

MDK Građevinar utemeljen je 1967. godine kao obiteljski obrt za građevinske usluge u Krapinsko-zagorskoj županiji.

Aquaestil – noviteti 2022

Aquaestil – Nove linije kupaonskog namještaja, inovativne kupaonske kade, novi moderni paravanii atraktivna galanterija.

Panasonic – nova Etherea

Panasonic Heating & Cooling solutions predstavlja elegantne, unutarnje jedinice klima uređaja Etherea Graphite Grey, u grafitno sivoj boji.

James Hardie – obloge pročelja od vlaknastog cementa

Pročelje kuće glavni je oblikovni element vanjskog izgleda svakog objekta. Bez obzira o kojoj od fasadnih obloga se radi, osim estetske funkcije, trebaju biti zadovoljeni i tehnički zahtjevi. Upravo to nude obloge za pročelja James Hardie, izdržljive i dizajnirane za sve vremenske uvjete.

Fibran – Toplinska izolacija

Što god da mislili o bosanskim piramidama, u Visokom i okolici je to važna tema. I dok svijet raspravlja o piramidama Sunca i Mjeseca koje se nadviše ponad Visokog, u tom kraju ima puno malih piramida – tradicionalnih bosanskih krovova na četiri vode. Odavno se zagubio trag tome zašto, ali eto, ljudi rade iz navike. U ovom ćemo članku ispratiti jednu takvu kuću, građenu 80-tih godina, do potpune preobrazbe.

Daikin Europe ulaže u novu tvornicu dizalica topline u Poljskoj

Daikin Europe N.V. objavio je da će uložiti 300 milijuna eura u osnivanje nove tvornice Łódźu, Poljska, što će biti prva proizvodna baza ove kompanije u toj zemlji. Nova tvornica proizvodit će jedinice dizalica topline za grijanje domaćinstava i početi s radom u srpnju 2024. godine, u blizini postojećih europskih proizvodnih baza u Belgiji, Češkoj i Njemačkoj. Ova ulaganja dio su strateškog plana od 840 milijuna eura pod nazivom FUSION 25 kompanije Daikin Europe, objavljenog prošle godine, i novih ulaganja u postojeće tvornice. Time ukupna ulaganja Daikin Europe iznose više od 1,2 milijarde eura do 2025. godine.