NAJNOVIJE

U novu godinu s novim DAIKIN rješenjima

Dizalica topline Daikin Altherma 3 R je prva na svijetu dizalica topline velikog učina od 11 – 16kw u split izvedbi, s radnom tvari R-32 koja omogućuje hlađenje, grijanje i pripremu potrošne tople vode.

Wienerberger slavi 25 godina u Hrvatskoj!

Wienerberger je jedno od najstarijih postojećih poduzeća u industriji građevinskog materijala u Europi, a na našem tržištu već velikih 25 godina aktivno doprinosi boljoj kvaliteti življenja te sukreira budućnost gradnje

3D printani most

Hrvatski savjet za zelenu gradnju organizira 4. SREDIŠNJU KONFERENCIJU O ODRŽIVOJ GRADNJI koja će se održati 24. i 25. studenog 2021. godine.

Prikladno ogledalo iz Geberita

Brijanje može brzo postati rizično, a nanošenje šminke nezgodan posao. Zato je prikladno ogledalo ključni dio modernih kupaonica.

Brick Award 2022

Objavljeno je 50 nominiranih projekata koji se natječu za nagradu Brick 22, a dobitnici nagrada znat će se u lipnju 2022.

Orijentacijsko svjetlo

Puno ljudi noću odlazi u kupaonicu. Tapkanje u mraku ili paljenje jakog svjetla, u tom slučaju nisu idealna rješanja. Jaka svjetlost može poremetiti naš san narušavajući biološki sat tijela i smanjujući proizvodnju melatonina.

U kupaonici bitni su detalji

Pri uređenju kupaonice moramo razmišljati o svakom elementu i kako se uklapa u prostor, a pogotovo da ne zauzima veću površinu od potrebne. To vrijedi za male i za velike kupaonice. Jer na kraju prostor mora pružati udobnost.

Prozori Elegant pristaju u svaki dom

Prozorski profil Elegant tvrtke Deceuninck objedinjuje elegantan izgled i vrhunske toplinske kvalitete PVC prozora. Svojim minimalističkim dizajnom ističe se na tržištu PVC prozorskih profila, a idealno se uklapa u različite stilove gradnje.

Zdravo stanovanje uz opeku koja diše

Zdravo stanovanje danas nije samo lijepa priča već nužan preduvjet prilikom odabira nekretnine. Otkrivanje štetnih posljedica građevinarstva na okoliš potaknula je investitore i građevinski sektor da sve veću pažnju posvete održivom i zdravom stanovanju.

Schüco klizni sustavi

S velikom dozom strasti, energije i stručnosti, Schüco donosi rješenja za prozore, vrata i fasade.

Puno svjetla podiže raspoloženje

Svijetli i prijateljski nastrojeni – prozori unose sunce u kuću i osiguravaju dnevno svjetlo u prostorijama. Ovo dobro utječe na naše raspoloženje i čuva naše zdravlje.

Kako uspješno sanirati balkon?

Obnova zgrade zahtijeva izuzetno promišljeno planiranje i kvalitetnu izvedbu. Samo tako možemo računati na trajnost, ekonomičnost i kasnije, ugodan boravak u prostoru. Stoga su najbolja garancija uspješne sanacije:
• dobro isprojektirani detalji,
• kvalitetni i trajni materijali,
• pažljiva i precizna izvedba.

Panasonic Aquarea – certificirani za pasivne kuće

Panasonic je odavno pionir u stvaranju energetski učinkovitih jedinica za grijanje i hlađenje, a jedan od njegovih ključnih motivatora pri razvoju najnovijih inovacija je njegova “Vizija okoliša 2050” koja osigurava pozitivan doprinos društvu smanjenjem količine korištene energije i korištenjem čiste energije.

Centrometal dizalice topline

Racionalno korištenje i upravljanje energijom jedno je od temeljnih načela zaštite okoliša. Centrometal dizalice topline su uređaji koji koristeći okoliš, kao obnovljivi izvor energije, zadovoljavaju potrebe za grijanjem i hlađenjem prostora te pripreme potrošne tople vode (PTV), s vrlo visokom učinkovitošću.

Za bezbrižan život na otvorenom

Sve HELLA tende izrađuju se po mjeri, a pogon može biti ručicom ili motorom. HELLA kolekcija platna pruža izbor različitih
materijala s preko 200 dezena. Tende mogu biti opremljene daljinskim upravljanjem. Za maksimalni komfor također su dostupni senzori za vjetar i sunce, kao i senzori za kišu.