NAJNOVIJE

Rashlađivanje bez „hladnog propuha“ i ometajuće buke te s malom potrošnjom energije donose klimatizacijskih uređaji Samsung WindFree™
skyTech se primjenjuje kao toplinska izolacija sa unutrašnjes trane na zidovima, stropovima i podovima te s vanjske stranena krovištu i kod ventiliranih fasada za sve vrste građevina.
Tvrtka Domprojekt nudi moderna rješenja u području montažnih sustava gradnje koja objedinjuju kvalitetu, funkcionalnost i ekonomičnost.
Sustavi ENERGY CARBON osiguravaju komforno, udobno, ekonomično i ekološko grijanje prikladno za svaku situaciju i svaki prostor.
Bosch pročišćivač zraka stalno mjeri kvalitetu zraka koju možete vidjeti preko 4 boje svjetlosnog prstena.
Tvrtka REHAU je na sajmu predstavila i niz novih digitalnih rješenja u okviru platformi REHAU Connect, REHAU Window.ID i REHAU sustava za planiranje.
Aquaestil premium kade bez vidljivog spoja, potpuno novo iskustvo uživanja u bes kompromisnom spoju dizajna i komfora kupaonskih kada.
U Geberitu se kontinuirano radi na smanjenju materijala potrebnog za pakiranje proizvoda uz istovremeno zadržavanje kvalitete pakiranja.
Umjetna inteligencija u fokusu: Samsung premijerno predstavio novu liniju inovativnih kućanskih uređaja te audio i video opreme
Gospodarski Centar u Osijeku hrvatski je finalist međunarodnog arhitektonskog natjecanja Baumit LifeChallenge 2024 za najljepšu fasadu u Europi u kategoriji "Zapanjujuća struktura".