skyTech – Provjereno dobar

POLO-COMMERCE d.o.o.
Ozaljska ulica 93, Zagreb
+385 98 258 427
info@polo-commerce.hr
novi-krovovi@ri.t-com.hr
www.polo-commerce.hr

skyTech se primjenjuje kao toplinska izolacija sa unutrašnje strane na zidovima, stropovima i podovima te s vanjske strane na krovištu i kod ventiliranih fasada za sve vrste građevina

Spremate se za novogradnju?  Razmišljate kako energetski poboljšati svoju kuću? Želite potkrovlje preurediti u stambeni prostor?

skyTech sistem toplinske izolacije ispunjava sve zahtjeve za novogradnjom, ali i energetskom obnovom kuća. Radi se o naprednom izolacijskom sistemu debljine svega 1 cm koji se pokazao kao izvrstan materijal za toplinsku izolaciju obiteljskih kuća u renovaciji ili novogradnji, poslovnih prostora i turističkih objekata. Zbog male debljine izuzetno je pogodan u renovaciji potkrovlja jer štedi prostor. Među mnogobrojnim zadovoljnim investitorima je i umirovljena ravnateljica jedne zagrebačke gimnazije koja je za rekonstrukciju potkrovlja i krovišta svoje obiteljske kuće izabrala skyTech.

P: Prije 11 godine radili ste rekonstrukciju Vaše obiteljske katnice koja se sastoji od podruma, prizemlja i kata s potkrovljem. Radili ste obnovu potkrovlja sa skyTech sustavom. Zbog čega ste se odlučili za skyTech izolacijsku foliju?

O: Prije ovog posljednjeg preuređenja, naša kuća je prošla kroz rekonstrukciju još 1996. godine. Tada smo se za krov odlučili za šindru, ispod koje smo postavili staklenu vunu i zatvorili je knauf pločama. No, vremenom je šindra počela pokazivati znakove starosti, što nas je natjeralo na novu intervenciju, posebno zbog neugodnih uvjeta u potkrovlju, pogotovo tijekom vrućih ljetnih dana kad je temperatura bila nepodnošljiva. U potrazi za rješenjem, stupili smo u kontakt s gospodinom Polićem iz Polo commerca, koji nas je mudro savjetovao kako najbolje pristupiti obnovi krovnog pokrova. Na kraju smo se odlučili za skyTech – tanak i učinkovit izolacijski sustav koji nam je omogućio maksimalnu iskoristivost prostora. Na šindru su postavljene kontraletve, preko njih skyTech izolacijska folija, preko skyTecha kontraletve i horizontalne letve za limeni pokrov tipa Gerard.

P: Osim ugodne mikroklime, kako se dobra izolacija odrazila na račune grijanja u zimskim mjesecima i na mikroklimu ljeti?

O: Razlika je „nebo i zemlja” što se tiče računa ali i ugodnosti. Nama su se računi za grijanje zimi doslovno prepolovili tj. sveukupan iznos računa plina na godišnjoj razini smanjio nam se za 50%. Velika je razlika i ljeti u odnosu na prije. Mi naime nemamo uopće klima uređaj u potkrovlju i po ljeti je sasvim ugodna temperatura, tako da pozitivan efekt skyTecha itekako osjećamo. Kroz naše pozitivno iskustvo svakako bismo preporučili skyTech.