MONTAŽNE KUĆE

Kuća s puno stakla

Da bi kuća optimalno funkcionirala za obitelj, potrebni su otvoreni i prostrani zajednički prostori u kojima se svi mogu osjećati ugodno i bez stresa, dobro isplanirani prostori za povlačenje za svakog člana obitelji s dovoljno udaljenosti između starih i mladih, dodatna tuš-kabina, pomoćna soba za goste ili ured, pametno isplanirani skladišni prostori kojih vam nikad neće biti dovoljno i komotni ulazni prostor.

Protupotresna gradnja

U iščekivanju početka obnove potresom uništenih objekata u Zagrebu i na području Banovine postavljaju se mnogobrojna pitanja, između ostalog koje sisteme gradnje koristiti u trusnim područjima pri gradnji novih objekata. Zbog niza razloga kao jedno od najprihvatljivijih rješenja nameću se montažni sistemi gradnje.

Moderna vila Studio DOMUS Pula

Niskoenergetske montažne kuće danas su sve češći odabir zbog brojnih prednosti, brzine gradnje i mogućnosti potpuno individualnog projektiranja prema potrebama i željama investitora.

Primorske mobilne kućice

Tvrtka Kamen dekor osnovana je početkom 2000. godine, uspješno nastavljajući stoljetnu tradiciju obrade kamena i kamenozidarstva na otoku Krku.

Montažna kuća – dom za budućnost

Kod planiranja stanovanja za budućnost treba voditi računa o različitim aspektima – energetskoj učinkovitosti objekta, zdravom okruženju, očuvanju okoliša, sigurnosti i fleksibilnom tlocrtu. Montažne kuće podupiru sve ove aspekte uz glavnu komparativnu prednost – brzu gradnju

Montažne kuće u TOP 20 u Europi!

Montažne kuće u TOP 20 u Europi! Studio DOMUS je specijalizirana tvrtka za projektiranje, proizvodnju te izgradnju montažnih drvenih kuća sa sjedištem u Puli. U

Share