GRIJANJE I HLAĐENJE

Panasonic Aquarea – certificirani za pasivne kuće

Panasonic je odavno pionir u stvaranju energetski učinkovitih jedinica za grijanje i hlađenje, a jedan od njegovih ključnih motivatora pri razvoju najnovijih inovacija je njegova “Vizija okoliša 2050” koja osigurava pozitivan doprinos društvu smanjenjem količine korištene energije i korištenjem čiste energije.

Centrometal dizalice topline

Racionalno korištenje i upravljanje energijom jedno je od temeljnih načela zaštite okoliša. Centrometal dizalice topline su uređaji koji koristeći okoliš, kao obnovljivi izvor energije, zadovoljavaju potrebe za grijanjem i hlađenjem prostora te pripreme potrošne tople vode (PTV), s vrlo visokom učinkovitošću.

Viessmann moderna ENERGETSKA CENTRALA

Viessmann kompaktni plinski kondenzacijski uređaji Vitodens 111F (Tip B1SF/B1TF), štede prostor, pružaju visok komfor pripreme tople vode, dizajnirani su za različite kvalitete vode, a dostupni su po izuzetno atraktivnoj cijeni.

Grijanje na pelet

Kao jedno od ekološki prihvatljivih i učinkovitih goriva u sistemima grijanja možemo koristiti drveni pelet.

Bosch električni konvektori

Zima donosi svoje radosti, ali i niže vanjske temperature. Neovisno o sistemu grijanja, s novim režimom rada od kuće, bitna je temperaturna udobnost i zdrava mikroklima tokom cijelog dana. Još veću ugodu pružiti će Bosch električni konvektor – Heat Convector 4000

Električna energija od sunca

Električna energija od sunca Viessmann d.o.o. HrvatskaDr. L. Naletilića 23 M, 10 000 ZagrebTel: +385 1 65 93 650Fax: + 385 1 65 46 793info@viessmann.hrwww.viessmann.hr