Drveni i alu/drveni prozori – Polocommerce – Hausbau br.88 (ožujak/travanj 2016)

Drveni i alu/drveni prozori – Polocommerce – Hausbau br.88 (ožujak/travanj 2016)

Drveni i alu/drveni prozori – Polocommerce

HB 2Tvrtka Polo commerce, svoju ponudu visokokvalitetnih proizvoda toplinske izolacije, krovnog pokrova i klinker opeke upotpunila je drvenim i alu/drvenim prozorima poznatog austrijskog proizvođača Katzbeck kao zastupnik za Hrvatsku.

Obiteljska tvrtka Katzbeck s bogatom tradicijom i iskustvom vodeći je proizvođač drvenih i alu/drvenih prozora, ulaznih, balkonskih i kliznih vrata u Austriji.

Početci tvrtke Katzbeck datiraju još iz 1950. godine, od uspostave prvog pogona za izradu građevinske i ukrasne drvene stolarije u Rudersdorfu. Od tad je tvrtka konstantno napredovala, pa sad već treća obiteljska generacija nastavlja s proizvodnjom i zapošljava više od 200 radnika. Katzbeck neprekidno razvija nove proizvode, na kojima primjenjuje vrhunske tehnologije i inovacije, te tako uspješno zadržava svoju poziciju jednog od vodećih proizvođača drvenih i aluminijsko-drvenih prozora.

„FULL SERVICE“ ZA KUPCE

Tradicionalno tvrtka veliku pažnju posvećuje svojim klijentima – Katzbeck na jednom mjestu u Rudersdorfu svojim klijentima osigurava sve, od savjetovanja do podrške prilikom gradnje i ugradnje njihovih proizvoda. Kupci profitiraju od specijaliziranih znanja koje imaju visoko motivirani radnici, te se mogu pouzdati u rješenja koja će im ponuditi – u skladu s osobnim željama, idejama i potrebama kupaca.

HB 1SERIJA PROZORA LINEA FLAT-NOVI STANDARD ELEGANCIJE

Profesionalno planiranje i proizvodnja prozora i drugih ostakljenja igraju ključnu ulogu u svakom novom objektu. Katzbeck nudi savršena rješenja za svaki stil, a uz svoju seriju Linea Flat postavlja nove standarde elegancije. Posebnost Linea Flat prozorskog sustava je u pravocrtnoj plohi koju čine okvir i krilo prozora s unutrašnje i vanjske strane. Prozor Linea Flat svojim dizajnom daje čistu, ravnu površinu, prati moderne arhitektonske trendove, uz ravne linije i velike staklene površine. Seriju Linea krase slične karakteristike, s time da su krilo i okvir prozora u istoj liniji s vanjske strane. Dizajnom se neprimjetno uklapa u arhitekturu, a kao i svi Katzbeck prozorski sustavi impresionira trajnošću i maksimalnom energetskom učinkovitošću (zahvaljujući najmodernijoj izolaciji).

HB 3Svi prozori se proizvode u kratkom roku, u Austriji, i uvijek se isporučuju na vrijeme, točno na dogovoreni datum. Na svakom koraku se potvrđuje moto tvrtke: ‘S Katzbeck prozorima uvijek korak ispred’.

Učinite korak ispred i za više informacija obratite se tvrtki Polo commerce.

Share