Casada masažne fotelje – “Uživaj u stilu” – Hausbau br.100 (03/04 2018)
Casada - Hausbau br.100

Casada masažne fotelje – “Uživaj u stilu” – Hausbau br.100 (03/04 2018)

Casada masažne fotelje – “Uživaj u stilu”

 

Casada – Hausbau br.100

Blagodati masaže od davnina su poznate i prihvaćene kao način smanjivanja napetosti, otklanjanja bolova te poboljšanja općeg stanja organizma.

Odlazak na masažu je nešto što bi trebali prakticirati barem jednom tjedno, no to iziskuje vrijeme koje je nažalost danas zbog užurbanog tempa života dosta teško pronaći i često je luksuz pronaći slobodno vrijeme za opuštanje. Masažne fotelje tvrtke Casada Adriatic su zato idelno rješnje. Široki asortiman raznih proizvoda za masažu, od malih prijenosnih masažera pa sve do svestranih masažnih fotelja za kućnu upotrebu, omogućava uštedu vremena na odlaske u salone za masažu i pruža mogućnost opuštanja kad god poželite. Na jednom mjestu, u svom domu ili na radnom mjestu sjednete u fotelju, odaberete opciju opuštanja (gnječenje, lupkanje, rolanje, bockanje, pljeskanje, stiskanje, aktivni programima promjene zračnog pritiska ili položaja u određenoj tjelesnoj zoni) što dovodi do osjećaja lebdenja, bestežinskog stanja, opuštajuće antistresne terapije ili efekta kiropraktičarskog zahvata rastezanja. Efekt koji se može postići s 20 minuta tretmana u hidromasažnoj fotelji Casada.

Casada masažne fotelje za poboljšanje uslužnih djelatnosti
Primjenu masažnih fotelja tvrtke Casada prepoznale su mnoge tvrtke kako bi poboljšale učinkovitost svojih djelatnika ili kako bi dale veću vrijednost usluga koje pružaju svojim korisnicima. Tvrtke koje se bave raznim spektrom uslužnih djelatnosti poput kozmetičkih salona, turističkih objekata, domova za starije osobe, koriste Casada masažne fotelje kako bi povećali razinu svoje usluge i dali svojim korisnicima neprocjenjivo iskustvo opuštanja.

Casada – Hausbau br.100

Iskustva iz kozmetičkih salona
Masažnu fotelju Casada, kao dodatan benefit za svoje klijentice, prepoznale su i vlasnice kozmetičkog salona Miri-Relax iz Varaždina i Mariposa iz Rijeke. Reakcije njihovih klijentica su i više nego pozitivna, a najviše pohvala dobila je zračna masaža za noge koju pruža masažna fotelja – idealna za osobe s problemima cirkulacije i otečenih nogu.

Casada – Hausbau br.100

NOVA masažna fotelja od Casade AlphaSonic II
AlphaSonic II kombinira dokazanu tehnologiju s novim dizajnom i novim opcijama. S novom braintronics® aplikacijom sada možete stvoriti jedinstvene mogućnosti: uživajte u programima opuštanja koji su prilagođeni vašim osobnim potrebama i uronite u svijet braintronics®. Alpha Sonic II masažnu fotelju izdvaja: novi zaobljeni dizajn, dvobojna izvedba, poboljšane masaže stopala, duboki L-shape – to znači duboka masaža donjeg dijela leđa i gluteusa te veći broj zračnih balona s detaljima u stopalima.

više o masažnim foteljama Casada na www.casada-adriatic.com ili u magazinu Hausbau na svim kioscima

Share