Zamijeni azbestni krov i uštedi! – HUASBAU br.80

Zamijeni azbestni krov i uštedi! – HUASBAU br.80

U Hrvatskoj još uvijek postoji znatan broj krovova prekrivenih azbestnim pokrovom. Dobro je poznato kako je takva vrsta ploča vrlo opasna po zdravlje ljudi. Jedino moguće rješenje je zamjena krovnog pokrova ekološki prihvatljivijim materijalom. U tvrtki Dilj iz Vinkovaca, vodećem hrvatskom proizvođaču glinenih crijepova, svjesni su tog problema te vlasnicima objekata s azbestnim pokrovom nude kvalitetno rješenje ovog problema.

EKOLOŠKO-PRODAJNA AKCIJA

Tvrtka Dilj je u suradnji s tvrtkama Ekonex i Metis pokrenula ekološko-prodajno akciju u kojoj građani mogu zamijeniti azbestne ploče za vrhunski glineni Nexe crijep te pritom ostvariti značajan akcijski popust. Za svaki kilogram demontiranih azbestnih ploča kupac dobiva 1kn popusta pri kupovini novog crijepa. U sklopu akcije stručnjaci tvrtke Dilj nude i savjete o pravilnom rukovanju Nexe crijepom kao i o sigurnom i propisnom zbrinjavanju starih azbestnih ploča. U tu svrhu građanima je na raspolaganju „zeleni telefon“ 0800-30-55 putem kojeg se dogovara i besplatan odvoz uklonjenog azbestnog materijala. Pri preuzimanju starih ploča od strane djelatnika Metisa li Ekonexa, kupci dobivaju kupon s ukupnim iznosom popusta za novi pokrov. Pogodnost za kupnju Nexe crijepa odnosi se na fizičke osobe, a može se iskoristiti na prodajnim mjestima mnogobrojnih Nexe partnera.

PRAVI IZBOR-GLINENI CRIJEP

Dobar krovni pokrov mora biti trajan i postojan na svim vremenskim uvjetima. Posebno je poželjno da je vodonepropustan, ali i jednostavan za ugradnju te lak za održavanje. Krov koji će nas zadovoljiti mora imati mogućnost lake rekonstrukcije, a posebno je važna njegova ekološka prihvatljivost. Glineni crijep, kao najrasprostranjeniji materijal za izradu krovova, posjeduje sve te optimalne karakteristike. Za razliku od betonskog i limenog pokrova, glineni crijep karakterizira bolja paropropusnost i veća čvrstoća proizvoda. Jedino glineni crijep pruža mogućnost korištenja kišnice uz glađu vanjsku površinu crijepa. Tradicija u korištenju, povoljna cijena i dugotrajna garancija, samo su još dodatni razlozi za izbor glinenog crijepa pri pokrivanju vašeg krova.

HB 80

www.nexe.hr ili u magazinu HAUSBAU br.80

Share