Spoj tradicije i modernog, drveni parketi i podovi GALEKOVIĆ

Odabir i postavljanje podova sigurno je jedna od najvažnijih stavki kod uređenje interijera, pa i eksterijera. To su najveće površine u vašem objektu koje ostavljaju toliko bitan prvi dojam na ljude, a još bitnije i vas same, te diktiraju uređenje svih ostalih elemenata.

Moglo bi se reći da je pod zapravo najveći ‘’komad namještaja’. Samim time, „pogoditi“ s odabirom je od krucijalne važnosti. Kod odabira vrste poda, osim izgleda, posebnu pozornost treba obratiti na kvalitetu, otpornost, prednosti kod održavanja, izolaciju i cijenu vrste poda. Nimalo manje važan je i izbor materijala poda što ovisi o prostoru u koji ga namjeravate postaviti jer se određene vrste poda ne mogu postaviti u sve uvjete.

Drveni parketi za osjećaj topline u domu
Najpopularniji su drveni podovi pa je u današnje doba teško naći kućanstvo koje ga nema. Drvo kao prirodni materijal nudi osjećaj topline i daje ambijentu poseban ugođaj. Stoga ne čudi činjenica da se kod kupaca nalaze visoko na listi prioriteta želja i odabira. GALEKOVIĆ drveni parketi i podovi su proizvedeni po najvišim standardima te su među najkvalitetnijima i najizdržljivijima podovima na svjetskom tržištu. Suvremeni načini obrade i tretiranja drva, omogućili su stvaranje novih i raznovrsnih drvenih podnih obloga koje korigiraju njegova prirodna svojstva vezana uz trajnost, otpor nost na vlagu, habanje i isušivanje. Uzimajući u obzir široku ponudu vrsta, boja i dimenzija GALEKOVIĆ parketi i podovi svakako daju dodatnu vrijednost kod uređenja interijera.

Dugogodišnja tradicija proizvodnje tvrtke Galeković
Tvrtka Galeković nudi veliki izbor masivnih te multilayer parketa i podova. Masivni parketi i podovi koje nudimo kupcima su Dux, Dominus i Regius te njihove termo verzije. Također, u ponudi su linije Chevron – francuski vez i Maxi riblja kost. Za eksterijere, ali i interijere, razvili smo termički obrađene linije deckinga i fasadnih obloga.

Od nedavno je novost i linija višeslojnih podova s bazom od visokokvalitetne šperploče to jest Multilayer flooring. Multilayer parkete krase stabilnost, velike širine/dužine te brzina postavljanja. Dostupna je i široka paleta boja po vrlo pristupačnim cijenama. Treba napomenuti i ekološku stranu ove linije proizvode pošto je za iste potrebno manje sirovine i samim time manja sjeća šuma.

Isto tako, razvoj gotovih parketa i podova je bio logičan korak dalje radi udovoljavanja želja kupaca da se skrati i olakša ugradnja parketa. Možda i najbitniji dio ponude su gotovi lakirani parketi i gotovi uljani parket i podovi.

U proizvodnju GALEKOVIĆ parketa utkana je dugogodišnja tradicija obrade drveta, iskustvo i znanje. Neupitna kvaliteta proizvoda od najkvalitetnijeg drveta isključivo iz Hrvatske, pozicionirala je tvrtku GALEKOVIĆ među vodeće proizvođače u Europi. Velika pozornost pridaje se standardima i očuvanju okoliša što dokazuju i svi međunarodni priznati certifikati čije oznake tvrtka GALEKOVIĆ nosi s ponosom.

Drveni parketi i podovi koji se već desetljećima tradicionalno koriste kod uređenja interijera, suvremenim načinima obrade definitivno postaju moderan dodatak koji će zadovoljiti najzahtjevnije i najkreativnije kupce.

PARKET ZA „MOKRE“ PROSTORE
Nove linije i širina ponude dokazuju da drveni parketi i podovi mogu biti postavljeni na razna mjesta. Primjerice, sve više se ugrađuje masivni parket u kupaonice marine sistemom gdje se prvenstveno koriste termo jasen i termo hrast. Takav pod je izuzetno popularan zbog topline koje ima drvo pod bosom nogom te se odlično kombinira s drugim materijala poput kamena.

GALEKOVIĆ

Braće Radića 199a
10410 Mraclin
Tel: +385 (01) 5590 840 +385 (01) 6268 460
Fax: +385 (01) 6268 260
E-mail: prodaja@pps-galekovic.hr

ŽELIM SAZNATI VIŠE

više projekata kuća, savjeta za građenje i ideja za uređenje potražite u nekim od naših magazina (HAUSBAU, KUHINJE I KUPAONICE, BAZENI I SAUNE, KATALOG NAJLJEPŠIH KUĆA) na svim kioscima ili osigurajte svoj primjerak na kućnu adresu i pretplatite se preko našek online KIOSKA

Share