Plan za dobru hidroizolaciju Hausbau br.90

Plan za dobru hidroizolaciju Hausbau br.90

Plan za dobru hidroizolaciju – Hidroizolacije plan

hidroizolacije-plan-5HIDROIZOLACIJE RAVNIH KROVOVA

Radove izvodimo suvremenim hidroizolacijskim materijalima, kao što su: hidroizolacijske folije na bazi TPO-a, PVC-a, te visokofleksibilne polimer-bitumenske trake poznatih svjetskih proizvođača. Osim korištenja visokokvalitetnih materijala, kvalitetu izvođenja radova potvrđuju i certifikati o osposobljenosti djelatnika za ispravnu i kvalitetnu ugradnju. U mogućnosti smo izraditi i cjelovito tehnološko rješenje izvedbe hidroizolacije, uključujući CAD crteže izvedbe specifičnih detalja.

HIDROIZOLACIJE BALKONA I TERASA
Osim hidroizolaterskih radova na novoizvedenim objektima, izvodimo i sanacije postojećih balkona i terasa.

hidroizolacije-plan-3HIDROIZOLACIJE PODZEMNIH KONSTRUKCIJA
Za izvedbu hidroizolacije podzemnih dijelova konstrukcija koristimo materijale najviše kvalitete u pogledu mehaničkih karakteristika i trajnosti (otpornosti na mikroorganizme i korijenje), kao što su PVC hidroizolacijske folije, polimer-bitumenske trake, polimer-cementni hidroizolacijski premazi, bitumenski premazi, bentonitne i ECB geomembrane renomiranih svjetskih proizvođača. Također, u mogućnosti smo izvesti i hidroizolaciju zidova u tlu s unutarnje strane objekta.

 

 

 

hidroizolacije-plan-4IZVEDBA PREKIDA KAPILARNE VLAGE
Za prekide kapilarne vlage koristimo materijale koji svojim svojstvima zatvaraju i najsitnije pore u presjeku zida, te sprečavaju prodor vlage i soli kroz zidove. Tehnologija prekida kapilarne vlage koristi se i u kombinaciji s cementnim ili polimer-cementnim hidroizolacijskim premazima ili isušujućim žbukama.

IZVEDBA ISUŠUJUĆIH ŽBUKA
Sustavi isušujućih žbuka koriste se na površinama gdje postoji stalno vlaženje ili površinama kod kojih postoji opasnost od povremenog vlaženja zidova. Često se koristi u kombinaciji s horizontalnim prekidima kapilarne vlage. Osnovna karakteristika isušujućih žbuka je visoki stupanj paropropusnosti.

SPREČAVANJE PRODORA VODE INJEKTIRANJEM
Sanacija prodora vode kroz pukotine ili radne spojeve armirano-betonskih konstrukcija u pravilu se izvodi tlačnim injektiranjem specijalnih poliuretanskih smola.

hidroizolacije-plan1KONSTRUKCIJSKA OJAČANJA FRP SUSTAVIMA
U slučajevima kada je potrebno pojačati nosivost konstrukcije zbog planiranog povećanja korisnog opterećenja ili uslijed planirane izvedbe prodora ili uklanjanja određenih nosivih elemenata, najčešće se pristupa statičkom ojačanju konstrukcija pomoću FRP (Fibre Reinforced Polymer) materijala.
Na taj način mogu se dodatno statički ojačati (na savijanje ili posmik) razni konstruktivni dijelovi poput greda, ploča, stupova, serklaža.
Pored svega navedenog izvodimo i hidroizolaciju bazena, vodosprema i šahtova. Pozivamo vas da nam se, u slučaju potrebe za vrstama radova kojima se naše poduzeće bavi, obratite s povjerenjem. Jamčimo vam kvalitetnu uslugu i trajnost izvedenih radova.

više o hidroizolaciji na www.hidroizolacijeplan.hr ili u  magazinu Hausbau

Share