Komforno BEZ RADIJATORA!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram

U svom domu želite biti opušteni i slobodni te uživati u uređenju svakog kvadrata. Uz podno grijanje nema više ograničenja. Uredite svoj dom baš onako kako ste zamislili.

Podno grijanje je nevidljivo i ne utječe na dizajn interijera. Pored toga radi se o „nevidljivom“ sustavu za komforan način grijanja bez cirkulacije prašine i suhog zraka, zdravstveno prihvatljivijem i energetski učinkovitijem od radijatorskog.

Kutija sa setom za finu
ugradnju u bijelom i crnom staklu.

5 RAZLOGA ZAŠTO ODABRATI TECEfloor SUSTAV PODNOG GRIJANJA:
1. Energetski je učinkovito
Sustav podnog grijanja TECEfloor donosi uštedu, brzo zagrijava prostor, jednostavno se održava, ima tih način rada i primjenjiv je ispod različitih vrsta podnih obloga, a posebno će ga cijeniti vlasnici manjih stambenih prostora. Čest je odabir kod novogradnje, ali može se primijeniti i kod renoviranja postojećih objekata. Dugoročna investicija koja se kroz manje račune za grijanje i hlađenje itekako isplati.
2. Daje ugodniji osjet topline
Za razliku od pojedinačnih radijatora, TECEfloor kompletan sustav podnog grijanja osigurava ravnomjernu raspodjelu topline u cijeloj prostoriji i možete biti sigurni bez obzira gdje stojite ili sjedite da neće biti hladnih ili previše toplih zona, već ugodna klima u cijeloj prostoriji.

Sustav čepova dostupan je s ili bez izolacije od buke.

3. Pozitivno utječe na zdravlje
Uz to, ne smijemo zanemariti ni prednosti koje sustav podnog grijanja TECEfloor ima na zdravlje. Naime, podno grijanje ne diže prašinu i ne isušuje zrak, što je posebice bitno za osobe koje pate od alergija i sklone su suhoj koži.
4. Podno grijanje moguće je ugraditi u sve površine
Sustav TECEfloor podnog grijanja moguće je ugraditi u zidove ili stropove, jer se radi o sustavu za površinsko grijanje i hlađenje, kako bi brže zagrijali prostorije. Podno grijanje TECEfloor ne zahtijeva dodatni prostor stoga je pogodno za svaki interijer.

5. Dizajnerski termostat
Upravljački uređaji također utječu na privlačnost prostorije. Zahvaljujući svojoj visokokvalitetnoj staklenoj površini, TECEfloor dizajnerski termostat izgleda dobro u svim stilovima uređenja. Promjerom od 104 mm može savršeno pokriti podžbukne utičnice standardnih termostata u slučaju zamjene.

više projekata kuća, savjeta za građenje i ideja za uređenje potražite u nekim od naših magazina (HAUSBAU, KUHINJE I KUPAONICE, BAZENI I SAUNE, KATALOG NAJLJEPŠIH KUĆA) na svim kioscima ili osigurajte svoj primjerak na kućnu adresu i pretplatite se preko našek online KIOSKA