Panasonic – nova lepeza ventilokonvektora

Panasonic – nova lepeza ventilokonvektora

Panasonic – nova lepeza ventilokonvektora

Panasonicova nova serija proizvoda nudi rješenja za jednostavnu instalaciju i distribuciju zagrijanog ili ohlađenog zraka, kako bi se održala ugodna sobna temperatura.

Panasonic je počeo s prodajom ugradbenih vodenih ventilokonvektora visokih performansi namijenjenih sustavima s dvoputnim (dvocijevnim) rješenjem grijanja i hlađenja. Time je nadopunio liniju A2W proizvoda. Na raspolaganju je šest vrsta uređaja, različitog kapaciteta, snage od 2.4 do 15kW. Pogodni su za različite komercijalne i rezidencijalne primjene vodenih sustava. Vodeni ventilokonvektori različitih kapaciteta omogućuju da distribucijom hladnog ili toplog zraka, osiguramo ugodnu temperaturu u svakoj prostoriji. Jedinice se mogu koristiti s Panasonic toplinskim pumpama.

Karakteristike novih ventilokonvektora
Novim kanalskim vodenim ventilokonvektorima, zajedno s već predstavljenim dizajnerskim parapetnim ventilokonvektorima, Panasonic je zaokružio ponudu svojih rješenja u vodenim sustavima. Tanki kanalski ventilokonvektori,đ visine samo 220mm, konstruiraniđ su za ugradnju u vrlo ograničeni prostor spuštenog stropa. U jedinice su ugrađeni ventilatoriđ s mogućnošču regulacije 5 različitih brzina te se i na taj način osigurava maksimalan komfor korisnika. Ventilokonvektori su povezani i upravljani sobnim termostatima kojima se automatski prilagođava režim rada i ostvaruju dodatne uštede u potrošnji energije.

Kanalski ventilokonvektori
Kanalski ventilokonvektori imaju na raspolaganju mogućnost rada u zoni srednjeg iliđ visokog statičkog tlaka. Rad na srednjem tlaku zadovoljit će sustave s individulanom kontrolom temperature. Ventilokonvektori visokog statičkog pritiska (15 kW), instaliraju se na duže dionice ventilacijskih kanala i dobavljaju tretirani zrak na više od jednog ventilacijkog otvora /rešetku. Na taj način je moguća udaljena ugradnja ventilokonvektora, čime se minimizira buka u prostoru u kojem se boravi i/ili radi. Kombinirajući snažne performanse s kompaktnim dizajnom i niskom razinom buke, ovi ventilokonvetori s bogatim funkcijama su odličan dodatak Panasonicovom rezidencijalnom i komercijalnom portfelju. Modeli kanalskih ventilokonvektora: PAW-FC-D24, PAW-FC-D40, PAW-FC-D55, PAW-FCD65, PAW-FC-D90, PAW-FC-H150.

više o proizvodima Panasonic na www.aircon.panasonic.euwww.panasonicproclub.com te u magazinu Hausbau na svim kioscima

Share