Nexe crijep – Hausbau br.94
Dioklecijan crijep

Nexe crijep – Hausbau br.94

Nexe crijep – RJEŠENJE ZA SVE IZAZOVE

Nexe - Hausbau br.94
Dioklecijan crijep

Tradicija u korištenju, povoljna cijena i dugotrajna garancija, samo su još dodatni razlozi za izbor Nexe glinenog crijepa pri pokrivanju vašeg krova.
Dobar krovni pokrov mora biti trajan i postojan na svim vremenskim uvjetima. Posebno je poželjno da je vodonepropustan, ali i jednostavan za ugradnju te lak za održavanje. Krov koji će nas zadovoljiti mora imati mogućnost lake rekonstrukcije, a posebno je važna njegova ekološka prihvatljivost. Glineni crijep, kao najrasprostranjeniji materijal za izradu krovova, posjeduje sve te optimalne karakteristike. Jedino glineni crijep pruža mogućnost korištenja kišnice uz glađu vanjsku površinu crijepa. Paletu Nexe crijepa čine modeli Cezar, Oktavijan, Dioklecijan, Glinex Kontinental, Mediteran, Mediteran Antik, Glinex Premium i Valens.

Nexe - Hausbau br.94
Glinex crijep

Ventilirani krov
Nexe crijep se izrađuje od prirodnog materijala i zbog toga ima odgovarajuće konkurentske prednosti. U prvom redu crijep proizveden od gline prirodni je materijal koji u proizvodnji i primjeni zadovoljava najviše ekološke standarde. Krov je glava kuće, pa kvaliteta i pouzdanost njegove izvedbe daju osobnost izgledu svake kuće. Kod izvedbe krova preporuča se tzv. ventilirani krov. Ventilirani krov je krov koji se sastoji od primarnog i sekundarnog krova, a funkcionira tako da hladni zrak ulazi u konstrukciju, a topli zrak zasićen kondenzatom izlazi iz konstrukcije. Takvim sistemom omogućuje se pravilna funkcija krova i stvaranje ugodne mikroklime u prostoru.

Nexe - Hausbau br.94
Cezar crijep

Ugradnju prepustite stručnjacima
Kod ugradnje crijepa bitna je pravilna ugradnja i korištenje specijalnih elemenata. Preporuka stručnjaka iz tehničke službe Nexe je da se i sam investitor educira o pokrovu koji planira kupiti i barem o osnovnim njegovim prednostima i načinima ugradnje. Na taj način će sam zaključiti da izradu krovišta treba prepustiti majstorima krovopokrivačima. NEXE KLUB KROVOPOKRIVAČA kontinuirano educira majstore krovopokrivače o pravilnoj primjeni Nexe crijepa. Tokom godine na edukaciju prođe gotovo 700 krovopokrivača.

Besplatni izračun potrebne količine
Za sve informacije vezane uz gradnju novog ili rekonstrukciju postojećeg krova obratite se Nexe tehničkoj službi s povjerenjem. Stručni tim će vam besplatno izračunati potrebne količine materijala. Nacrt krovišta u .dwg ili .pdf formatu, prema kojem će kreirati i poslati vam specifikaciju potrebnog materijala, možete poslati na e-mail tomislav.karin@nexe.hr. Specifikacija uključuje proračun potrebne količine crijepa, specijalnih elemenata i krovne opreme.

više o proizvodima Nexe na www.nexe-cerijep.hr ili u magazinu Hausbau na svim kioscima

Share