Genijator – Hasbau br.78
hausbau

Genijator – Hasbau br.78

  • Autor objave:
  • Kategorija objave:Eko IN

Rast cijena energenata ponukao je za sve češćom potragom za jeftinijom alternativom održavanja vlastite mobilnosti i udobnosti.
Pri izboru vozila i uređaja ljudi sve više uzimaju u obzir i utjecaj na okoliš tj. ekološki standard, a energetski obnovljivi izvori su sve traženiji.

 

Inovacija-treća generacija generatora za proizvodnju ortovodika

Vođeni time, inovatorski dvojac Petar Jončić i Dinko Jakušić, u svojim istraživanjima otišli su korak dalje i pronašli rješenja za ključne probleme poznatih uređaja kojima se postižu odlični rezultati u poboljšanju performansi uređaja pri svakodnevnom korištenju. Radi se o tehnologiji treće generacije generatora za proizvodnju ortovodika. Time se još jednom pokazuje da Hrvatska raspolaže velikim bogatstvom znanja i inovatora od svjetskog značaja. Inovacija je patentirana, a da se višegodišnji trud isplatio dokazuju priznanja domaćih i međunarodnih sajmova inovacija. Do sad su dobivene četiri medalje od čega su tri zlatne: INOVA ’13, zatim na Izložbi inovacija u Ivaniću 2014. i posljednja ali njima najdraža Nagrada u području Teslinog proširenog djelovanja.

Znanstvena zajednica nije jedina koja je prepoznala prednosti ove tehnologije, već je i komercijalna potražnja počela rasti što je u konačnici dovelo do osnivanja tvrtke, stvaranja brenda Genijator i izlaska na tržište.

Gdje se primjenjuje generator za proizvodnju ortovodika?

Treća generacija generatora za proizvodnju ortovodika koristi se kod dekarbonizacije odnosno pročišćavanja motora od naslaga čađe i gareži koji se godinama skupljaju na ventilima, klipovima i cilindru. Konkretne dobrobiti uklanjanja nećistoća u motoru donosi znatne uštede jer osim mirnijeg rada, motorno ulje traje dulje, a znatno se produljuje i životni vijek samog motora. Ovom mogu posvjedočiti i članovi redakcije magazina Hausbau čiji su automobili bili podvrgnuti testnom pročišćavanju. Ciklus testnog pročišćavanja trajao je nešto manje od 30 minuta, nakon čega je paljenjem motora iz automobila u obliku ispušnih plinova izašla čađa i prljavština, a automobil je u vožnji bio “poletniji”. Potpuni postupak čišćenja traje 60 minuta.

 

Genijator Prsten

Genijator Prsten je još jedan proizvod za uštedu goriva koji utjecajem na molekularnoj razini smanjuje kaotičnost molekula goriva do koje dolazi u njegovoj proizvodnji. Tako kondicionirano gorivo ima bolju iskoristivost. Stoga ista količina goriva sada omogućuje veći broj prijeđenih kilometara. Primjenom genijatorovih riješenja krajnji korisnik dobiva višestruke prednosti: bolje vozne karakteristike, mirniji i tiši rad motora, duži radni vijek, smanjenu potrošnja goriva i besprijekorni eko test.

Da sve ne bi ostalo na priči Genijator tim se još jednom bacio na dokazivanje potpunijeg izgaranja, a rezultati su iznenadili i njih same.

 

Proizvodi nanotehnologije

Jedini proizvod koji možete naći na Genijatorovom asortimanu, a da nije nastao kao inovacija njihovih umova je nanotehnologija. Ta tehnologija je prepoznata i ocjenjena kao originalna i djelotvorna u sprječavanju hvatanja bilo kakvih čestica nečistoće na tretiranu površinu.

Održavanje površina od stakla, plastike, keramike, metala, pa čak i tekstila postaju prava lakoća nakon nanošenja nevidljivog zaštitnog sloja na bazi nanotehnologije.

Primjena je široka koliko vam mašta dopušta, ali najčešće se koriste u automobilizmu i kućanstvu. Štiti karoseriju od svih nečistoća, soli, UV zračenja i sl. Na vjetrobranskom staklu mušice i smola više neće predstavljati problem jer je od sada uklanjanje svih nečistoća moguće uz malo vode. Skraćuje vrijeme održavanja kupaonica, prozora, štednjaka jer više nije potrebno zamorno ribanje, te upotreba skupih i agresivnih kemikalija za pranje. Primjenom premaza na bazi nanontehnologije površine u kupaonici imaju 80% manje kamenca, a ostalih 20% će se također ukloniti jednim zamahom vlažne krpe, bez ikakvih kemijskih sredstava. Primjena u kuhinji i prehrambenoj industriji je potpuno bezopasna što potvrđuju i certifikati Europske Unije.

Čak se i preporuča, jer sadrži antibakterijsko sredstvo. Zbog svog svojstva da popunjava neravnine i puknuća na nano razini izuzetno smanjuje trenje te se primjenom u industriji ostvaruju uštede u utrošenoj energiji. Jednostavno ova tehnologija štedi vrijeme i novac.

 

Vizija i misija tvrtke Genijator j.d.o.o. je podizanje svijesti o ekonomičnim, ekološkim i efikasnim riješenjima kojima ćete unaprijediti svoju vožnju kroz život. Da bi saznali više o novim tehnologijama obratite nam se putem našeg weba www.genijator.com i www.genijator.hr ili na 091 1812 079.

 

Trenutno u ponudi imamo
4 inovativne usluge:

HHO generator,

dekarbonizaciju motora,

pranje auta nano-tehnologijom,

genijator prsten.

 

Sa tim inovativnim uslugama možete ostvariti: uštedu na gorivu 10-40%, rjeđi interval izmjene ulja i do 3 puta, pozitivne učinke na motor (manje čađenje, dugotrajniji vijek svijećica, dizni, ispušne grane), zaštitu od soli i trošenja lima, i još puno toga.

Share