GEALAN-KUBUS – Hausbau br.95 (05/06 2017)
GEALAN-KUBUS® omogućuje izradu dizajnom i tehničkim karakteristikama vrhunskih prozora koji su namijenjeni za ugradnju na moderne, niskoenergetske ili pasivne kuće.

GEALAN-KUBUS – Hausbau br.95 (05/06 2017)

Manje je više-GEALAN-KUBUS

Gealan Kubus - Hausbau br.95 (05/06 2017)
GEALAN-KUBUS® omogućuje izradu dizajnom i tehničkim karakteristikama vrhunskih prozora koji su namijenjeni za ugradnju na moderne, niskoenergetske ili pasivne kuće.

GEALAN-KUBUS® namijenjen je modernim niskoenergetskim kućama i objektima koji zahtjevaju velike staklene površine sa većom prolaznosti dnevnog svijetla.
Sustav GEALAN-KUBUS® definira novi dizajn za PVC prozore u arhitekturi. Zahvaljujući velikoj staklenoj površini nudi se veća količina svjetlosti i transparentnosti za nove mogućnosti dizajna. Sa unutarnje strane novi sustav je dizajniran jednostavnom površinom bez nepotrebnih spojeva, dok s vanjske strane stvara skladan ukupni dojam zahvaljujući pravokutnim preklopima.

Novi jednostavan minimalistički dizajn
GEALAN-KUBUS® je sustav profila “kockastog” dizajna s 100 mm ugradbene dubine i 100 mm vidljive širine profila što mu daje jednostavan i moderan dizajn. KUBUS s vanjske strane ima skladan vizualni izgled zahvaljujući ravnim linijama i “sakrivenim” krilom koje se izvana ne vidi. Novi sustav je vrlo funkcionalan, pogotovo kod čišćenja. Tako je poseban naglasak stavljen na konture okvira, gdje unutrašnjost okvira nema brtvi, već je središnja brtva integrirana na profil krila i time je omogućena jednostavnost pri održavanju.

Kockast i gotovo nevidljiv
Sustav kod kombinacije krila i okvira, kao i kod preklopnog stupa ima ukupnu mjeru od 100 mm. Time preklopni stup i bočni dijelovi okvira imaju jednaku vidljivu širinu što daje simetričan estetski izgled.
Idealni dizajn prozora
Dizajnu orijentiran sustav prozora GE- ALAN-KUBUS® arhitektima pruža nove mogućnosti dizajniranja, te time otvara nove perspektive. Bez obzira želite li 100% vidljiv, polusakriveni ili skoro nevidljivi okvir – dobivaju se elementi koji ostavljaju dojmove. Više o sustavu GEALAN-KUBUS®

više o proizvodima Gealana  na www.gealan.hr ili u magazinu Hausbau na svim kioscima

Share