Caparol ekološke i održive boje za zdravu mikroklimu – Hausbau br.92 (studeni/prosinac 2016)
Caparol-Hausbau br.92 (studeni/prosinac 2016)

Caparol ekološke i održive boje za zdravu mikroklimu – Hausbau br.92 (studeni/prosinac 2016)

Caparol ekološke i održive boje za zdravu mikroklimu

 

Caparol-Hausbau br.92 (studeni/prosinac 2016)
Caparol-Hausbau br.92 (studeni/prosinac 2016)

Koliko se dobro osjećamo u nekom prostoru znatno ovisi o unutarnjoj klimi, odnosno temperaturi, vrsti grijanja, vlazi, protoku zraka, osvijetljenosti prostora, bojama na zidovima te kvaliteti zraka u njemu.

Intenzivni i jaki mirisi koji se ponekad osjećaju u svježe obojenim prostorima posljedica su isparavanja otapala, odnosno u novije vrijeme omekšivača koji se dodaju u boje i isparavaju u prostor prilikom njenog sušenja. Caparolovi proizvodi i danas zadovoljavaju najstrože zahtjeve njemačke oznake konstantne kontrole kvalitete proizvoda – TÜV kao i standarda eko prihvatljivih proizvoda „Plavi anđeo“ ekološki prihvatljivih, održivih i zelenih proizvoda.

E.L.F. PLUS TEHNOLOGIJA – NOVI STANDARD UNUTARNJIH BOJA BEZ KONZERVANSA
Rastući trend zdravog življenja od svih unutarnjih boja zahtijevao je da budu ekološke što je dovelo do razvoja boja bez konzervansa. Nova E.L.F. plus tehnologija pobrinula se za zdravu klimu životnog prostora te od sada naše boje osim što su bez otapala i emisije štetnih tvari, u sebi ne sadrže ni konzervanse pa su stoga odličan izbor za sve veći broj ekološki osviještenih potrošača. Važno je napomenuti kako se prilagodbom recepture bez obzira na izostanak konzervansa postiglo da rok upotrebe unutarnjih boja ostane isti.

Caparol-Hausbau br.92 (studeni/prosinac 2016)
Caparol-Hausbau br.92 (studeni/prosinac 2016)

CAPAGEO – PREMIUM KVALITETA BOJA BEZ KOMPROMISA
Caparolova nova linija proizvoda – CapaGeo predstavlja novo razvijene unutarnje boje, lakove te ulje za drvo čije recepture su razvijene na obnovljivim sirovinama. S obzirom na porast ekološki osviještenih i održivo orijentiranih investitora, na tržištu se može pronaći sve više boja koje se deklariraju kao ekološke, no čak kada one po sastavu to i jesu, događa se da je do kompromisa došlo u kvaliteti te se izvođači susreću sa problemima nepokrivnosti, loše obradivosti i problema skladištenja. CapaGeo linija premium boja obuhvaća sve prednosti održivih proizvoda vrhunske kvalitete koji postižu najbolje performanse uz optimalne karakteristike u primjeni. Naime CapaGeo proizvodi napravljeni su od gotovo 100% obnovljivih sirovina koje su metodom bilance mase zamijenile standardno korištene sirovina dobivene preradom nafte. Ovime je Caparol ponovno postavio novi standard na tržištu razvojem ekoloških proizvoda koji štede oskudne prirodne resurse sa sjajnom pokrivnošću, izdašnošću i lakoćom obradivosti na zadovoljstvo investitora i izvođača.

više o proizvodima Caparol na www.caparol.hr ili u magazinau Hausbau na svim kioscima

Share