Vrt i terasa – Hausbau br.78
Vrt i terasa - Hausbau br.78

Vrt i terasa – Hausbau br.78

  • Autor objave:
  • Kategorija objave:ČASOPIS

Vrt i terasa

Vrt i terasa cijeloj obitelji nude proširen stambeni prostor u zelenilu. Najviši kat sa sunčanom krovnom terasom najviše koristi roditeljski par: to je njihovo mjesto za odmor i opuštanje nakon napornog radnog dana. Ljeti su na krovu dani posebno dugi.

 

Prema prostornom planu, obitelj se odlučila za gradnju moderne kuće s jednostrešnim krovom na tri etaže, koja ovoj četveročlanoj obitelji pruža funkcionalan i komforan život unatoč skučenom građevinskom zemljištu.

 

Ovdje se igra, gradi i skače: oba dječaka još uvijek spavaju zajedno u jednoj sobi pa im druga dječja soba služi kao igraonica. Velike prozorske fronte sa sigurnim podsvjetlom propuštaju jako puno svjetla u ovaj dječji raj.

 

Na srednjoj etaži smješteni su spavaonica i obje dječje sobe, kao i obiteljska kupaonica puna svjetla koja u svom sastavu sadrži kadu, tuš i dva umivaonika prikladna obiteljskom životu.

 

Dok su blagovaonica i dnevni boravak u jednom komadu, kuhinja je odvojena iza niše i otvoreno gleda prema blagovaonici, ali ne i boravku. Kada se djeca igraju u vrtu, roditelji zahvaljujući visokim prozorima do poda, imaju odličan nadzor iz unutrašnjosti.

 

više u magazinu Hausbau br. 78

Share