Karcher – Svježe očišćeno ljeti


www.kaercher.hr

Pripremite svoj prostor za ljeto uz praktične visokotehnološke uređaje i iskoristite ove savjete kako biste osvježili svoj prostor za ljetno uživanje na otvorenom.

S dolaskom ljeta i toplijih temperatura, vrijeme je za uživanje na otvorenom. Očistite terasu, vrtni namještaj i druge vanjske površine od zimske prljavštine. Upotrijebite visokotehnološke uređaje poput strojeva za metenje, usisavača i visokotlačnih čistača za brže i temeljitije rezultate. Strojevi za metenje uklanjaju pijesak, lišće i ostatke s površina u tren oka. Dodatne bočne četke olakšavaju čišćenje rubova. Usisavači za mokro/suho usisavanje su praktični za terase i garaže, s funkcijom puhanja za čišćenje staza.situacijama.

Saveznik za čistu okućnicu – Kärcher visokotalčni čistač
Visokotlačni čistači su idealni za uklanjanje tvrdokorne prljavštine, mahovine i lišajeva. Kärcher nudi posebno sredstvo za čišćenje terasa s rotirajućim valjkastim četkama. Očistite i njegujte vrtni namještaj sigurno i brzo uz visokotlačni perač. Podesiv pritisak i dodaci poput četke za pranje poboljšavaju čišćenje. Preporučuje se i uporaba deterdženta za otpuštanje prljavštine i poboljšanje izgleda.

Hausbau br.131

Članak objavljen u magazinu Hausbau br.130 (svibanj/lipanj 2023.). Potražite svoj tiskani ili digitalni primjerak na našem online kiosku 

Hausbau br. 131

Članak objavljen u magazinu Hausbau br.130 (svibanj/ lipanj 2023.). Potražite svoj tiskani ili digitalni primjerak na našem online kiosku