VELUX Moderno je bijelo – Hausbau br.94
Velux

VELUX Moderno je bijelo – Hausbau br.94

VELUX – Moderno je bijelo!

Bijela boja u uređenju interijera je popularnija nego ikada, pa tako raste i potražnja za bijelo bojanim prozorima.
Trendovi se mijenjaju, a VELUX grupa, vodeći proizvođač krovnih prozora, već više od 75 godina svojom kvalitetom, inovacijama i uslugama prati sve zahtjeve tržišta. Kao odgovor na sve veću potražnju bijelih prozora, VELUX u svom prodajnom programu sada nudi dvije vrste bijelog završnog sloja.

Velux
Velux

Idealni za kuhinje i kupaonice
Uz već poznate modele drvenih prozora zaštićenih slojem bijelog poliuretana, sada su dostupni i NOVI bijelo bojani VELUX krovni prozori. Poliuretan, kao završna obrada prozora, je idealno rješenje za prostore s većom koncentracijom vlage u zraku kao što su kuhinje i kupaonice, no i za sve one koji se ne žele zamarati naknadnim održavanjem površine prozora. Za kupce koji ipak preferiraju prirodnu strukturu drveta, pravi izbor su novi modeli prozora gdje je drvo bojano u bijelo. UV otporan lak na bazi vode omogućava disanje drveta i postojanost bijele boje dugi niz godina. Ipak, za klasične interijere u kojima prevladava prirodna boja drveta, VELUX će i dalje nuditi modele prozora zaštićene samo bezbojnim lakom.

Velux
Velux
Velux
Velux
Velux
Velux

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Travanjska akcija
Tijekom travnja, kupnjom VELUX seta s bijelim prozorom VELUX nagrađuje kupce gratis Siesta sjenilom. VELUX SET za kompletnu, energetski učinkovitu ugradnju sadrži: bijeli krovni prozor, opšav, BDX izolacijski set (ili BFX hidroizolacijsku maramicu), BBX parnu branu i vanjsku tendu koja štiti potkrovlje od topline. Za zaštitu od topline dostupna su VELUX sjenila, tende i rolete koja mogu spriječiti zagrijavanje prostora do čak 90%.

Više o VELUX proizvodima i uslugama pročitajte na www.velux.hr ili u magazinu Hausbau na svim kioscima

Share