Valens – besprijekoran NEXE crijep! – Hausbau br.100 (03/04 2018)
Nexe - Hausbau br.100

Valens – besprijekoran NEXE crijep! – Hausbau br.100 (03/04 2018)

Nexe – Hausbau br.100

Valens – besprijekoran NEXE crijep!

Dobar krovni pokrov mora biti trajan i postojan na svim vremenskim uvjetima. Posebno je poželjno da je vodonepropustan, ali i jednostavan za ugradnju te lak za održavanje. Ove sve zahtjeve zadovoljava crijep Valens.

Krov koji će nas zadovoljiti mora imati mogućnost lake rekonstrukcije, a posebno je važna njegova ekološka prihvatljivost. Glineni crijep, kao najrasprostranjeniji materijal za izradu krovova, posjeduje sve te optimalne karakteristike. Jedino glineni crijep pruža mogućnost korištenja kišnice uz glađu vanjsku površinu crijepa. Uz dobro poznatu paletu Nexe crijepova koju čine modeli Cezar, Oktavijan, Dioklecijan, Glinex Kontinental, Mediteran, Mediteran Antik i Glinex Premium posebno se ističe model Valens.

Nexe – Hausbau br.100

VALENS-atraktivan i dugotrajan
Valens je ravni crijep velikog formata koji svojim atraktivnim i modernim dizajnom daje poseban šarm modernim objektima. Odlikuje ga veliko pomično područje što ga čini pogodnim i za sanacije.
Utrošak crijepa je cca 10 kom/m2, a opterećenje iznosi cca. 41 kg/m2. Odlične karakteristike i vrhunsku kvalitetu prati i 50 godina garancije. Crijep Valens, kao i svi Nexe crijepovi, proizveden je od prirodnog materijala gline i zbog toga ima odgovarajuće konkurentske prednosti. Proizvodi od gline zadovoljavaju najviše ekološke standarde. Kod ugradnje Valens crijepa i svih drugih modela, bitna je pravilna ugradnja i korištenje specijalnih elemenata. Preporuka stručnjaka iz tehničke službe Nexe je da se i sam investitor educira o pokrovu koji planira kupiti i barem o osnovnim njegovim prednostima i načinima ugradnje. Na taj način će sam zaključiti da izradu krovišta treba prepustiti majstorima krovopokrivačima

NEXE KLUB KROVOPOKRIVAČA kontinuirano educira majstore krovopokrivače o pravilnoj ugradnji Nexe crijepa.
Za sve informacije vezane uz gradnju novog ili rekonstrukciju postojećeg krova obratite nam se Nexe tehničkoj službi s povjerenjem. Stručni tim će vam besplatno izračunati potrebne količine materijala.

Nacrt krovišta u .dwg ili .pdf formatu prema kojem ćemo kreirati i poslati vam specifikaciju potrebnog materijala možete poslati na e-mail tomislav.karin@nexe.hr. Specifikacija uključuje proračun potrebne količine crijepa, specijalnih elemenata i krovne opreme.

više o proizvodima tvrtke NEXE na www.nexe-crijep.hr ili u magazinu Hausbau na svim kioscima

Share