Usisavač Ergorapido – Electrolux

Usisavač Ergorapido – Electrolux

  • Autor objave:
  • Kategorija objave:NOVOSTI

Usisavač Ergorapido je brzo rješenje za uklanjanje prašine i neugodnih dlaka kućnih ljubimaca

Electrolux - Hausbau

Vlasnici kućnih ljubimaca ne moraju više brinuti prilikom povratka s posla jer Electrolux usisavač Ergorapido služi za brzo čišćenje stana te uklanjanje dlaka, prašine i drugih nečistoća. Moderan dizajn, brzina i efikasnost u čišćenju neke su od karakteristika ovog snažnog i brzog usisavača. Zbog svoje jednostavne uporabe, usisavač Ergorapido skraćuje vrijeme potrebnog čišćenja te pomaže ljubiteljima kućnih ljubimaca da lakše uživaju u druženju i ostalim slobodnim aktivnostima.

Electrolux - HausbauOsim što pomaže u svakodnevnom čišćenju doma, ovaj bežični 2-u-1 usisavač dodatno pomiče granice čišćenja prostora u kojem uz ljude žive i kućni ljubimci. Svi znamo da psi, mace i drugi ljubimci ostavljaju vidljive tragove na podu, tepisima ili namještaju, to se zaista nikada neće promijeniti, ali ljubimce treba paziti i čuvati. Možete ih dodatno usrećiti ako koristite usisavače Ergorapido koji neće za sobom vući nepotrebne kablove i time ugroziti vaše ljubimce. Uz sve navedeno, Ergorapido dopire čak i do teško dostupnih mjesta zahvaljujući svojem modernom i sofisticiranom dizajnu na baterijski pogon.

Electrolux - HausbauNastavak Ergorapido Animal Care

Nastavak Ergorapido AnimalCare s litijskim HD Turbo Power baterijama za lako usisavanje prljavštine i dlaka kućnih ljubimaca istinski je pomagač u svakodnevnoj borbi s prljavštinom. Dovoljno je samo da upotrijebite nastavak i krenete u detaljno čišćenje zamazanih površina i prostora. Kada prođete podove i već ste odradili slalom pored vaših kućnih ljubimaca, na scenu stupa ručna jedinica koja se odvaja od glavne i pomaže da dosegnete željene police, ormariće ili lakše očistite najdražu fotelju od dlaka i prljavštine. Ukoliko vam je nešto promaknulo, tada će vam 1800 EasySteerTM tehnologija upravljanja pomoći u dodatnom preciznom čišćenju i dohvaćanju najtežih kuteva. Lakša rotacija te jednostavno manevriranje prednosti su koje zlata vrijede i u najtežim situacijama.

Osim što će kućni ljubimci sada imati čišći prostor za boravak i igru, Ergorapido čini i svojeg vlasnika sretnijim, a dom urednijim. Potražite svoj Electrolux Ergorapido ZB3230P usisavač u svim specijaliziranim trgovinama.

Više informacija o Ergorapido usisavaču i drugim usisavačima iz serije Animal Care potražite na www.electrolux.hr
Za više informacija kontaktirajte:
Matko Branković
PR Manager
matko@amuletstudio.eu
+385 98 9351 315

Share