Pet godina bezbrižnosti uz 12 sjajnih Electrolux proizvoda

Pet godina bezbrižnosti uz 12 sjajnih Electrolux proizvoda

Pet godina bezbrižnosti uz 12 sjajnih Electrolux proizvoda

Zagreb, Hrvatska, 01.02.2018.

Garancija je uz kvalitetu proizvoda presudan čimbenik kod odluke o kupnji. Ona svakom kupcu pruža sigurnost i daje mu dodatnu vrijednost. Electrolux je to prepoznao i pripremio veliku promociju „5 godina garancije“ kako bi svojim kupcima priuštio bezbrižnost i već dobro poznatu kvalitetu.

Od kuhinje do brige o rublju
Kad opremate stan ili kuhinju jako je važno da ste sigurni u proizvode koje kupujete. Nije stvar samo u njihovom izgledu ili načinu na koji će se uklopiti u prostor jer na kraju dana najvažnije je da vam ti proizvodi garantiraju kvalitetnu funkcionalnost i iznad svega dugotrajan rad. Kada kupujete kvalitetno, želite da vam proizvod traje što dulje, a uz 12 odabranih Electrolux proizvoda vaš će vam izbor donijeti bezbrižnost kroz 5 godina jamstva.

12 proizvoda s 5 godina jamstva
Pitate se koji su proizvodi uključeni u promociju? Ugradbena pećnica za besprijekorno hrskave specijalitete, kuhinjska napa za efikasno uklanjanje neželjenih mirisa, moderna ugradbena ploča za kuhanje ili pak mikrovalna za brzo zgrijavanje jela, proizvodi su bez kojih se u kuhinji ne može. Želite li dodatno opremiti vaš kuhinjski kutak, tu je i ugradbeni aparat za kavu za vaše jutarnje ispijanje kave ili uređaj za vakuumiranje, koji će vašu hranu držati uvijek svježom. Ako vam ni to nije dovoljno tu je i prostrani ugradbeni hladnjak sa zamrzivačem, klasično dobar štednjak ili izvrsna perilica posuđa, a krug od 12 odabranih proizvoda zatvaramo perilicom i sušilicom rublja, koje možete zasebno odabrati ili uvijek možete ići na sigurno i kupiti 2u1 perilicu/sušilicu za kvalitetnu brigu o vašem rublju. Izbora je dovoljno, a na vama je da pametno odaberete.

Jednostavna pravila za dugotrajno zadovoljstvo
Ako ste kupili Electrolux ugradbeni aparat bijele tehnike, štednjak, perilicu posuđa, perilicu rublja, sušilicu rublja ili perilicu-sušilicu rublja u periodu od 1.1.2018. do 31.7.2018., možete ostvariti 5 godina garancije na proizvod uz online prijavu kupnje. Jedino trebate pripaziti na rok registracije koju treba izvršiti najkasnije do 31.8.2018.

Odaberite kvalitetu, sigurnost i suvremene sustave uz novu Electrolux promociju uz koju ostvarujete 5 godina garancije. Za više informacija o proizvodima i ovoj ekskluzivnoj ponudi posjetite www.electrolux.hr

Share