TONDACH SISTEMSKA RJEŠENJA BEZ KONKURENCIJE
TONDACH

TONDACH SISTEMSKA RJEŠENJA BEZ KONKURENCIJE

  • Autor objave:
  • Kategorija objave:NOVOSTI

BRINETE LI SE ZA SVOJ KROV TIJEKOM LJETNOG NEVREMENA?
TONDACH SISTEMSKA RJEŠENJA BEZ KONKURENCIJE

Zagreb, 3. srpnja 2017. – Zadnjih nekoliko tjedana gotovo cijelu Hrvatsku pogađa ljetno nevrijeme, zbog čega mnogi strepe od potencijalnih oštećenja domova. Dakako, tijekom takvih razdoblja najizloženiji su krovovi stambenih i poslovnih objekta, a sanacije takvih oštećenja često su dugotrajne i skupe.

Obiteljski dom mjesto je u kojem sigurnost mora biti apsolutni prioritet i u skladu s time potrebno je koristiti najkvalitetnije proizvode za gradnju.
U skladu s razvojem tehnologije i dodatnim potrebama, zahtjevi za specifičnim pokrovnim materijalom sve su veći, ne samo u odnosu na trenutne klimatske uvjete, već i u odnosu na vijek trajanja, energetsku efikasnost i dizajn. Naime, upravo kvalitetan krov prvo jamči sigurnost i estetiku nekog stambenog objekta i svakako mora položiti ‘test’ nevremena.

TONDACH
TONDACH

Tondach crjepovi od gline prirodan su ekološki proizvod, a njihovu kvalitetu dodatno čuvaju različite boje i slojevi koji im garantiraju dugotrajan i moderan izgled.
“Razdoblja nevremena te velikih oborina uvijek podsjete naše kupce da su donijeli dobru odluku odabravši Tondach materijale. Osim odabira vrhunskog crijepa, potrebno je voditi računa o krovu kao cjelokupnom sistemskom rješenju kojeg čini keramički pribor i ostala oprema (primjerice, sigurnosne kopče koje štite od vjetra, vodonepropusne folije…). To je sada standardna, a ne dodatna oprema i drago mi je da Tondach ima kvalitetna rješenja za postojeće, ali i nove zahtjeve koje donosi promjena vremena i klime, pogotovo u našem podneblju.” – izjavio je Tomislav Franko, Wienerbergerov product manager za Jugoistočnu Europu.

Sve informacije o materijalima za krov koji će trajati najmanje 100 godina dostupne su na web stranici www.tondach.hr i Facebook stranici Wienerberger Hrvatska.

Share