TECEdrainpoint S sustav odvodnje – Hausbau br.94
Tece

TECEdrainpoint S sustav odvodnje – Hausbau br.94

TECEdrainpoint S – novi standard u SUSTAVIMA ODVODNJE

 

Tece
Tece

Mali asortiman, velika prednost – točkasta odvodnja made by TECE
Već poznat linijski sustav odvodnje TECEdrainline, sada je nadopunjen novim točkastim sustavom odvodnje TECEdrainpoint S, koji postavlja nove standarde u sustavima odvodnje. Modularnim sustavom TECE omogućuje individualno sastavljanje kompleta odvoda, sve ovisno o tome gdje i kako planirate ugradnju točkastog odvoda, dok vam na raspolaganju stoje četiri gotova kompleta odvoda. Dostupni su i novi modeli odvoda s okvirom od plemenitog čelika za umetak podnih pločica, čime je omogućeno jedinstveno uređenje poda u skladu s podnom oblogom.

Tece
Tece

Sistem za kompletan odvod
TECEdrainpoint S sifoni, vodoravni ili okomiti, dostupni su u tri nominalne duljine, a u kombinaciji s brtvom i nasadnim dijelom s dizajnerskom rešetkom, čine kompletan odvod. Za ugradnju u kupaonici na raspolaganju je dizajnerska rešetka “quadratum” kao i rešetke s anti vandalskim pričvršćenjem. Produljenja i dodatni pribor zaokružuju modularni sustav. Alternativno je moguća narudžba zatvarača za neugodne mirise, kao rezervni dio ili pak zamjena postojećeg s novo razvijenim dvostupanjskim membranskim zatvaračem neugodnih mirisa. Pojedinačni elementi odvoda, prilagođeni su u svojim dimenzijama pa su tako svi dijelovi međusobno kompatibilni i mogu se proizvoljno kombinirati.

Tece
Tece

Certificirana sigurnost odvoda
Novo kod svih proizvoda tehnologije odvodnje od TECE-a je certificirana sigurnost putem “SealSystem-a” koji dotiče problem standardizacije hidroizolacije – i nudi rješenje: opsežnim testiranjem te kombinacijama vodećih proizvođača tuš kanalica i odvoda i širokom ponudom spojnih brtvila, i projektanti i građevinari mogu biti uvjereni: “Nepropusno je”!

Više o SealSystem-u pročitajte na www.sealsystem.net.

Za više informacija o TECE proizvodima posjetite  web stranicu www.tece.hr ili potražite magazin Hausbau br.94 na svim kioscima.

Share