Aquaestil – noviteti 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram

Nove linije kupaonskog namještaja, inovativne kupaonske kade, novi moderni paravani i atraktivna galanterija upravo su postali dijelom širokog asortimana tvrtke Aquaestil kao rezultat osluškivanja i praćenja želja i potreba kupaca

Svi noviteti proizvedeni su s namjerom da upotpune vašu kupaonicu u estetskom i funkcionalnom smislu te da se koriste dugi niz godina zahvaljujući vrhunskoj kvaliteti izrade i pedantnoj obradi. Ponudu za sve Aquaestil proizvode možete zatražiti u boljim salonima kupaonske opreme.

STELLA TOP

Stella TOP je linija kupaonskog namještaja opremljena atraktivnim keramičkim nadgradnim umivaonikom koji se standardno isporučuje zajedno s bazom. Posebne prednosti ove linije namještaja su dostupnost u puno različitih boja te izvedba ladica bez ručki koje su uz to opremljene mehanizmom za meko zatvaranje.

CONNECT

Linija Connect stvorena je za one koji zaista žele uživati u jutarnjoj rutini. Atraktivna ogledala iz ove linije opremljena su ugodnom LED rasvjetom, a po izboru mogu sadržavati i USB priključak te radio uređaj koji će užurbana jutra učiniti ugodnijima. Nenametljiva ambijentalna LED rasvjeta dostupna je kao opcija i ispod umivaonika, a inovativne kolone ovog namještaja nude pregršt mjesta za odlaganje.

VINTAGE

Vintage je linija kupaonskog namještaja koja objedinjuje moderne značajke i kvalitetu izrade s vintage stilom uređenja interijera. Elegantne ručke naglašavaju bezvremenske linije fronti namještaja, a ogledala uz praktični prostor za odlaganje pružaju napredne značajke kao što su grijač ogledala i “touch” prekidač.

GRANDE TOP
Baze Grande TOP opremljene su kvalitetnom pločom od lijevanog mramora u sjajnom efektu te su kompatibilne s atraktivnim umivaonicima od lijevanog mramora iz premium linije Titan.

JAZZ
Jazz je kupaonski namještaj koji kombinira atraktivne nadgradne umivaonike od lijevanog mramora u sjajnom efektu iz serije Titan s pultovima dostupnima u raznim širinama. Modularni ladičari namijenjeni montaži ispod pulta pružaju Vam slobodu kreiranja vlastitih kompozicija te potpunu prilagodbu konfiguraciji kupaonskog prostora.

MARS GLAM
Mars Glam je vrlo funkcionalni paravan izveden u industrijskom stilu, a sastoji se od jedne fiksne stranice i vrata koja se mogu namjestiti na otvaranje prema van ili prema unutra.

SLIM BLACK
Popularne samostojeće kade iz serije Slim od sada su dostupne i u varijanti s crnom mat oblogom. Smanjena verzija 160×75 cm također je dostupna za narudžbu u svim varijantama.

Hausbau br.125

Članak objavljen u magazinu Hausbau br.125 (svibanj/lipanj 2022.). Potražite svoj tiskani ili digitalni primjerak na našem online kiosku 

Hausbau br.125

Članak objavljen u magazinu Hausbau br.125 (svibanj/lipanj 2022.). Potražite svoj tiskani ili digitalni primjerak na našem online kiosku