Stoljetno rješenje za savršen krov – TONDACH – Hausbau br.90

Stoljetno rješenje za savršen krov – TONDACH – Hausbau br.90

Stoljetno rješenje za savršen krov – TONDACH

tondachKvalitetna rješenja za krov nisu podložna trendovima, te im se trajnost ne mjeri u godinama već stoljećima.
Svoj ste dom dugo i pažljivo planirali, projektirali i gradili od stabilnih temelja, preko napokon svoja četiri zida, da biste došli do krova koji će štititi sve što ste ugradili u životni prostor i svakodnevicu. Ta „točka na i“, osim što luksuzno odražava vaš privatni lifestyle, mora imati optimalnu funkcionalnost koja doprinosi kvaliteti stanovanja.
STRUČNA PODRŠKA TONDACH TIMA ZA SVA PITANJA
Kako bi vaša obitelj imala osjećaj sigurnosti koji će se protezati kroz mnoge generacije, Tondach vam nudi svoju ekspertizu i unikatne prijedloge poboljšanja stvorene prema vašim vizijama idealnog doma. Naši iskusni prodajni predstavnici stoje vam na raspolaganju kao stručna podrška koja će vaše ideje lako pretvoriti u konkretan i ostvariv oblik. Dolaskom na klijentovu lokaciju Tondachovi profesionalci bez problema mogu procijeniti koji materijal i način realizacije najbolje odgovara upravo tom objektu.

tondach-2EKOLOŠKI KROV ZA ENERGETSKI UČINKOVITE OBJEKTE
Tondach proizvodima možete realizirati savršeni krov, bilo za pasivan i niskoenergetski objekt ili za novu „sunčanu“ kuću, a troškovi energije smanjuju se i do 20% godišnje. Tondach glineni crijep proizveden je bez kemijskih dodataka i nositelj je internacionalnog certifikata „Nature Plus“ koji je međunarodni znak za kvalitetu za građevinske proizvode. Proizvodi koji imaju ovaj znak jamče visoku kvalitetu u odnosu na zdravlje, ekologiju i funkciju. Osim toga, pravilno izvedenim i estetski privlačnim krovom povećava se vrijednost nekretnine.

JUPITER – CRIJEP VELIKOG FORMATA
Dobar odabir za svako krovište je crijep velikog formata Jupiter. Njime je postavljanje jednostavno i brzo, a svoj stil možete izraziti sa čak četrnaest boja. Hoćete li uzeti prilagodljivu prirodno crvenu ili odvažnije mat i sjajne izvedenice ovisi samo o vašim zamislima i željama.

AMADEUS – SJAJNA LEPEZA NIJANSI
Vaš dom tako mogu krasiti mat tamnosmeđe, bakrenosmeđe, nero i crne engobe ili mat antik, crvene, granit i tamnozelene verzije. Luksuzno sjajna lepeza nijansi nudi Amadeus prirodnu, sivu i crnu, te ekstravagantnu plavu i zelenu.
Ovaj prešani crijep s dvostrukim horizontalnim i bočnim utorima prilagođava se svim krovištima i omogućuje sigurno prekrivanje, pa ne morate strahovati od jakih ljetnih oluja. Također, ima mogućnost kliznog letvanja, a kod pokrivanja krova s preklopom upotrebljava se fazonski komad polovice crijepa. Tondach Jupiter u ponudi ima i odzračnike za brz protok vrućeg i vlažnog zraka, te rubni crijep koji će štititi zabate.

TONDACH CRIJEP – IDEALAN I ZA SANACIJU
Tondach tradicionalno stvara dugoročne trajne vrijednosti prirodnim, sigurnim, raznolikim i održivim materijalima iz gline. Vrijednosti kao što su povjerenje, partnerski odnos, inovacija i angažman za nas su temelji svih djelovanja, a vidljivi su u detaljima svakog proizvoda. Užurbana svakodnevica rijetko nam ostavlja vremena za razmišljanje o stanju štita našeg doma – krova. Ako dugo niste obratili pažnju na cjelovitost i funkcionalnost vašeg krovišta pravo je doba da utvrdite postoji li potreba za sanacijom krova. Najlakši načini za vanjski pronalazak indikatora koji upućuju na potrebu za saniranjem su upotreba dalekozora kako biste utvrdili da li je crijep ili element za krov na svom mjestu ili je došlo do pomaka i provjera nalaze li se na tlu komadići crijepa ili dijelovi konstrukcije. Unutar objekta možete iz tavanskog prostora vidjeti prodire li svjetlo kroz/pored crijepa ako nemate sekundarno krovište, a provjerite i postoje li mrlje na donjoj strani crijepa ili mrlje od vlage nakon kiše. Kroz sekundarno krovište moguć je prodor vode koje se očituje kao kapljanje i curenje iza postavljenog oluka. Dakle, ako ste primijetili nepoželjne promjene pravo je vrijeme za temeljitu kontrolu. S povjerenjem se obratite Tondachu i osigurajte izvanrednu kvalitetu stanovanja za čitavo stoljeće.

tondach-333 GODINE JAMSTVA
Ako ste se odlučili za TONDACH® crijep sigurno ste dobro odabrali! Glina stara tisućama godina posebno je dugovječna i otporna na utjecaje okoliša. TONDACH® crijep pečen je na temperaturi od preko 1.000°C, a površina mu je posebno obrađena tako da je svaki crijep otporan na sve vremenske neprilike. Već od 10° nagiba krovišta TONDACH® je optimalan krov za svaki dom. Iskoristite sve prednosti:
■ 33 godine garancije
■ Sigurnost bez potrebe stalnog održavanja
■ Postojana vrijednost za generacije
■ Ekološki prihvatljiv proizvod

 

 

Više informacija potražite na www.tondach.hr ili u magazinu Hausbau br.90

Share