Rehau -Profil je bio tek početak – Hausbau br.101 (05/06 2018)

Rehau -Profil je bio tek početak – Hausbau br.101 (05/06 2018)

REHAU – Profil je bio tek početak.

Pronađite inspiraciju i upoznajte naše nove proizvode i usluge.
REHAU JE OVE GODINE NAJAVIO NOVU ERU PROZORSKE TEHNIKE. ERU INOVATIVNIH MATERIJALA I ELEGANTNOG DIZAJNA. ERU NAPREDNIH POVEZIVANJA I INTELIGENTNIH PROZORSKIH SUSTAVA


PAMETNI PROZORU scenskom spektaklu REHAU je predstavio mnogostruke mogućnosti pametnog prozora. Od još dalekih vizija do već razvijenih proizvoda kao što je REHAU Smart Guard. Taj prozor sa sustavom za prevenciju provale pruža veću sigurnost u kući. I sustav prozračivanja GENEO INOVENT sada je integriran u rješenje Smart Home uz još veću intuitivnost i komfor.

RAU-FIPRO X Daljnji razvoj našeg uspješnog materijala RAU-FIPRO omogućuje izradu još većih elemenata, još bolju toplinsku otpornost i veću nosivost. Doživite sljedeći nivo našeg jedinstvenog kompozitnog materijala ojačanog vlaknima, koji je sada još dodatno proširen za faktor X.

DIZAJN REHAU nove trendovske boje ojačat će vašu konkurentnost na cjelokupnom tržištu prozora. S jedinstvenim izgledom profila KALEIDO VISION, koji izgledaju kao da su od stakla, nudimo iznimnu posebnost za dizajn vaših prozora. Sljedeći nivo iznimno vjernog izgleda i osjeta drva na dodir predstavljaju naše najnovije površine KALEIDO WOODEC.

BIM REHAU se bavi top-temom građevinske branše “Building Information Modeling” (informacijsko modeliranje građevine) i demonstrirao je koristan software na više radnih stanica. Već krajem 2018. REHAU će biti spreman za vas sa sustavom GENEO. Planiranje budućnosti je započelo.

više o proizvodima tvrtke REHAU na www.rehau.hr  ili u magazinu HAUSBAU na svim kioscima

Share