PROLJETNI SAJMOVI NA ZAGREBAČKOM VELESAJMU

PROLJETNI SAJMOVI NA ZAGREBAČKOM VELESAJMU

PROLJETNI SAJMOVI NA ZAGREBAČKOM VELESAJMU 4. do 7. travanj 2017.

Pod zajedničkim nazivom Proljetni sajmovi Zagrebačkog velesajma, održat će se od 04. do 07. travnja 2017., i to sljedeći tematski povezani međunarodni sajamski projekti:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

GRADITELJSTVO, 40. međunarodni sajam građenja i opremanja
INTERKLIMA, 24. međunarodni sajam grijanja, klimatizacije, obrade pitkih voda i obnovljivih izvora energije
INTERPROTEX, 12. međunarodni sajam zaštite osoba i imovine
EMAT, 9. međunarodni sajam zaštite okoliša i komunalne opreme

Izlagački i programski sadržaj ovih sajmova stavlja u fokus planiranje, projektiranje, izgradnju, rekonstrukciju i opremanje objekata na energetski učinkovit i ekološki prihvatljiv način, uključujući i sve prisutniju potrebu za zaštitom ljudi, imovine i podataka.
Jednako tako, ovi investicijski sajamski projekti prezentiraju inovacije i nove tehnologije u izgradnji, grijanju, klimatizaciji, upotrebi energije, zbrinjavanju otpada te osiguranju i zaštiti, a time između ostalog izravno utječu na razvoj, modernizaciju i konkurentnost pripadajućih djelatnosti te podizanje razine potražnje kako poslovnih subjekata tako i krajnjih korisnika.

Iz stručnog programa izdvajamo teme:
Hrvatsko graditeljstvo do 2050
BIO ECO House
SMART CITIES- Pametnim rješenjima do održivoga grada
Međunarodni simpozij o grijanju, hlađenju i klimatizaciji INTERKLIMA 2017 i 13. Konferencija o termografiji
Održivo gospodarenje otpadom – PUT U KRUŽNO GOSPODARSTVO
Informatizacija u Hrvatskoj vatrogasnoj zajednici
Privatna zaštita 2017: Prevencija-Zaštita-Sigurnost

GRADITELJSTVO je poslovni događaj graditeljske struke koji na jednom mjestu okuplja vodeće domaće i svjetske proizvođače građevinskih materijala, građevinske stolarije, rasvjete, opreme za unutarnje uređenje, mehanizacije te tehničko-tehnološka rješenja koja podižu energetsku učinkovitost.
INTERKLIMA je regionalni sajam opreme za grijanje, klimatizaciju, obradu pitkih voda i obnovljivih izvora energije te nezaobilazno mjesto u poslovnom kalendaru vodećih domaćih i svjetskih proizvođača, znanstvenika i stručnjaka. Interklima donosi aktualne teme vezene za  energetsku obnovu zgrada, najbolja i energetski najučinkovitija rješenja u sustavima grijanja, ventilacije i klimatizacije te upotrebi obnovljivih izvora energije.

Nastavljajući dugogodišnju tradiciju visoko specijaliziranog bienalnog sajma zaštite u našoj zemlji te regionalnog lidera u grupi safety-security sajmova, INTERPROTEX će ponovo ujediniti razne grupacije ove gospodarske grane. Održat će se pod visokim pokroviteljstvom Ministarstva unutarnjih poslova Republike Hrvatske, a s partnerom sajma Gradom Zagrebom i Hrvatskim cehom zaštitara u pripremi je niz kvalitetnih stručnih i znanstvenih skupova na kojima će se obraditi aktualne teme na nacionalnoj i međunarodnoj razini.
EMAT ima ulogu jačanja svijesti o potrebi ekološkog pristupa u svim aspektima gospodarskog razvoja. Sajam nudi upoznavanje i prezentacije novih tehnologija za održivi razvoj te razmjenu stručnih i znanstvenih iskustava s područja prevencije onečišćenja, komunalnog gospodarstva, urbanog uređenja, zaštite okoliša i života u njemu.

Više informacija možete pronaći na www.zv.hr

Share