PROLJETNI SAJMOVI NA ZAGREBAČKOM VELESAJMU

PROLJETNI SAJMOVI NA ZAGREBAČKOM VELESAJMU

  • Autor objave:
  • Kategorija objave:NOVOSTI

PROLJETNI SAJMOVI NA ZAGREBAČKOM VELESAJMU 4. do 7. travanj 2017.

Pod zajedničkim nazivom Proljetni sajmovi Zagrebačkog velesajma, održat će se od 04. do 07. travnja 2017., i to sljedeći tematski povezani međunarodni sajamski projekti:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

GRADITELJSTVO, 40. međunarodni sajam građenja i opremanja
INTERKLIMA, 24. međunarodni sajam grijanja, klimatizacije, obrade pitkih voda i obnovljivih izvora energije
INTERPROTEX, 12. međunarodni sajam zaštite osoba i imovine
EMAT, 9. međunarodni sajam zaštite okoliša i komunalne opreme

Izlagački i programski sadržaj ovih sajmova stavlja u fokus planiranje, projektiranje, izgradnju, rekonstrukciju i opremanje objekata na energetski učinkovit i ekološki prihvatljiv način, uključujući i sve prisutniju potrebu za zaštitom ljudi, imovine i podataka.
Jednako tako, ovi investicijski sajamski projekti prezentiraju inovacije i nove tehnologije u izgradnji, grijanju, klimatizaciji, upotrebi energije, zbrinjavanju otpada te osiguranju i zaštiti, a time između ostalog izravno utječu na razvoj, modernizaciju i konkurentnost pripadajućih djelatnosti te podizanje razine potražnje kako poslovnih subjekata tako i krajnjih korisnika.

Iz stručnog programa izdvajamo teme:
Hrvatsko graditeljstvo do 2050
BIO ECO House
SMART CITIES- Pametnim rješenjima do održivoga grada
Međunarodni simpozij o grijanju, hlađenju i klimatizaciji INTERKLIMA 2017 i 13. Konferencija o termografiji
Održivo gospodarenje otpadom – PUT U KRUŽNO GOSPODARSTVO
Informatizacija u Hrvatskoj vatrogasnoj zajednici
Privatna zaštita 2017: Prevencija-Zaštita-Sigurnost

GRADITELJSTVO je poslovni događaj graditeljske struke koji na jednom mjestu okuplja vodeće domaće i svjetske proizvođače građevinskih materijala, građevinske stolarije, rasvjete, opreme za unutarnje uređenje, mehanizacije te tehničko-tehnološka rješenja koja podižu energetsku učinkovitost.
INTERKLIMA je regionalni sajam opreme za grijanje, klimatizaciju, obradu pitkih voda i obnovljivih izvora energije te nezaobilazno mjesto u poslovnom kalendaru vodećih domaćih i svjetskih proizvođača, znanstvenika i stručnjaka. Interklima donosi aktualne teme vezene za  energetsku obnovu zgrada, najbolja i energetski najučinkovitija rješenja u sustavima grijanja, ventilacije i klimatizacije te upotrebi obnovljivih izvora energije.

Nastavljajući dugogodišnju tradiciju visoko specijaliziranog bienalnog sajma zaštite u našoj zemlji te regionalnog lidera u grupi safety-security sajmova, INTERPROTEX će ponovo ujediniti razne grupacije ove gospodarske grane. Održat će se pod visokim pokroviteljstvom Ministarstva unutarnjih poslova Republike Hrvatske, a s partnerom sajma Gradom Zagrebom i Hrvatskim cehom zaštitara u pripremi je niz kvalitetnih stručnih i znanstvenih skupova na kojima će se obraditi aktualne teme na nacionalnoj i međunarodnoj razini.
EMAT ima ulogu jačanja svijesti o potrebi ekološkog pristupa u svim aspektima gospodarskog razvoja. Sajam nudi upoznavanje i prezentacije novih tehnologija za održivi razvoj te razmjenu stručnih i znanstvenih iskustava s područja prevencije onečišćenja, komunalnog gospodarstva, urbanog uređenja, zaštite okoliša i života u njemu.

Više informacija možete pronaći na www.zv.hr

Share