Pregled stručnih članaka u HAUSBAU br.79

Pregled stručnih članaka u HAUSBAU br.79

To je sistem-tehnika ispiranja TECE

TECE sistem ispiranja obuhvaća univerzalni TECE vodokotlić, ispirač pisoara, module za umivaonik i bide, module za instalaciju tuš-WC-a kao i modul „Geronto“ za WC bez prepreka.

Ovime je TECE sistem tehnike ispiranja kompletan i zadovoljava sve zahtjeve moderne gradnje.

Više pročitajte u magazinu Hausbau br.79.

Tece Kupaonica (640x480)

Hella- sustavi zaštite od sunca

Moderni, prekrasni otvoreni prostori s velikim staklenim površinama, sjenicama, terasama i drugim prostorima za opuštanje savršeni su za komforno i udobno stanovanje. Kako biste ostvarili potpun

komfor, morate pronaći optimalno rješenje za zaštitu od sunca i drugih prirodnih elemenata (kiše i snijega, u prvom redu).

Više pročitajte u magazinu Hausbau br.79.

Hella Konzolna tenda II_2 (640x519)

Wienerberger – POROTHERM PROFI

Za posao i stanovanje-Porotherm Profi sustavom

Još jednom donosimo zanimljivu priču i primjer gradnje POROTHERM PROFI

sustavom. POROTHERM PROFI DRYFIX.extra sustav gradnja je energetski, efikasan i brz. To su glavni razlozi zašto se dr. stom. g. Željko Pajurin odlučio za gradnju POROTHERM PROFI sustavom dvonamjenskog poslovno-stambenog objekta u Bedekovčini. O njegovim iskustvima možete pročitati u Hausbau br.79.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Alumil Aluminium-prozorski sustavi

Energetski prozorski sistemi Alumil namijenjeni su za sve vrste otvarajućih tipologija, sa visokim stupnjem energetske efikasnosti i sa vrhunskim performansama po pitanju stabilnosti i sigurnosti.

Hausbau br.79

 

Vrhunski fasadni sustavi-Caparol

Posljednji novitet kada je u pitanju izolacijski sloj fasadnog sustava svakako je izolacijska ploča Dalmatiner S 024, predstavljena 2013. godine, koja je odmah pokupila simpatije, ali i nagrade te

priznanje struke. Ime je dobila zahvaljujući izuzetno maloj vrijednosti koeficijenta toplinske vodljivosti od samo 0,024 W/mK. Više o fasadnim sustavima tvrtke Caparol možete pročitati u Hausbau br.79.

caparol_fasadni sustav

skyTech-izolacijski sistem

O svim prednostima i pozitivnim iskustvima sa skytech izolacijskim sistemom, od 1 cm koja zamijenjuje 24 cm mineralne vune, razgovarali smo sa g. Tonijem Milasom koji je izlacijski sistem skyTech koristio prilikom adaptacije potkrovlja stana. Više pročitajte u Hausbau br.79

skytech photo (3)_2 (640x480)

Viessmann Vitocaldens 222-F

Grijanje strujom i besplatnom toplinom iz okoliša ili zemnim plinom –– ovisno o potrebama, Vitocaldens 222-F uvijek koristi najpovoljniji energent i na taj način štedi na pogonskim troškovima. Tako kod viših vanjskih temperatura kada je korištenje dizalice topline posebno isplativo, uređaj može grijati uz pomoć struje i topline iz okoliša, a kod niskih vanjskih temperatura ili kod potrebe za kratkotrajnim zagrijavanjem koristiti će plin. Više o ovom kompaktnom uređaju s hibridnom dizalicom topline tvrtke Viessmann možete pročitati u novom broju Hausbau br.79.

Viessmann Vitocaldens 222-F_00002 (640x453)

Dizalice topline Mitsubishi Electric

Ecodan dizalice topline rezultat su dugogodišnjeg razvoja i inovacija u segmentu

grijanja i hlađenja putem obnovljivih izvora energije. Jednostavan upravljački modul omogućuje kontrolu i upravljanje čitavim sustavom preko LCD sučelja, a predprogramirani načini rada korisniku će osigurati maksimalnu iskoristivost uz optimalnu potrošnju električne energije. Više o ovoj naprednoj japanskoj dizalici topline pročitajte u Hausbau br.79.

Mitsubishi hydrobox (453x640)

 

Daikin-sustav grijanja u koji ćete se zaljubiti

Nova Daikin Altherma Hybrid dizalica topline čak 35% je učinkovitija od klasičnih metoda grijanja. U novom broju Hausbau br.79 provjerite sve o subvencijama za Daikin proizvode za obiteljske kuće-sustave grijanja, hlađenja i pripremu PTV-a.

Daikin Altherma Hybrid (640x512)

Era-eko namještaj

Inspirirana godom drva, kroz kuhinjski namještaj, spavaću sobu, dnevni boravak i dječju sobu ERA priča priču o lijepom, zdravom i praktičnom namještaju…Inspirirajte se Era namještajem u novom broju Hausbau br.79.

Era Varius_1 (640x427)

Ideje za vaše podove

U Hausbau br.79 pronađite ideje za parkete, laminate i ostale podne obloge iz ponude tvrtke Conty Plus.

Conty plus Amb Modern Wenge (454x640)

Share