Potpuno novi osjećaj kupaonice – Hausbau br.78
TECElux hausbau br.78

Potpuno novi osjećaj kupaonice – Hausbau br.78

TECElux hausbau br.78
TECElux hausbau br.78

TECElux-četiri inteligentne funkcije

TECElux je novo standardno rješenje za ugradbeni vodokotlić. Pritisak i ispiranje pripadaju prošlosti. Dizajnerski usavršen WC terminal objedinjuje čak četiri inteligentne funkcije: odsis neugodnih mirisa, aktivacija dodirom, podešavanje po visini te pametan spoj, a također je pogodan za ugradnju tuš WC-a te kompatibilan s većinom modela keramike za WC. Dvodijelna staklena ploča, koja ostavlja tehnologiju sakrivenu iza zida, od sada je dostupna i u crnoj boji – čime su uvelike proširene mogućnosti uređenja kupaonice.

 

Funkcionalnost i dizajn

TECElux objedinjuje funkcije koje su do sada bile samo pojedinačno dostupne. Tehnologija nestaje iza zida, a vidljiva ostaje samo posebno plosnata ploča od bijelog ili crnog sigurnosnog stakla koja se savršeno uklapa u svaki ambijent kupaonice. Velika staklena površina zatvara revizijsko okno i prikriva vodokotlić i priključke za struju i vodu, a sastoji se od dva dijela koja optički djeluju kao cjelina. Ploča velike površine štiti zid od prskanja i omogućuje oblikovanje zida bez pločica.

 

Provjerena TECE tehnologija

WC terminal temelji se na provjerenoj tehnologiji TECE predzidnih sustava te sustava ispiranja. Usprkos svojoj multifunkcionalnosti, TECElux je vrlo jednostavan za ugradnju te u svega nekoliko koraka spreman za upotrebu. TECElux dostupan je u tri različite izvedbe, TECElux 100, 200 i 400. Sve tri izvedbe sastoje se od spremnika i karakteristične staklene ploče – dizajnerski i ujedno funkcionalan element. Gornja ploča vrlo se lako skida i otvara veliko revizijsko okno te vrlo jednostavno dozvoljava pristup tehnologiji iza ploče. Dodatna prednost TECElux-a je njegova nadogradivost, naime dvije osnovne izvedbe TECElux 100 i 200 moguće je naknadno nadograditi različitim funkcijama.

 

Za inteligentan spoj dizajna i funkcionalnosti TECElux je već višestruko nagrađivan.

Za više informacija o TECE proizvodimapogledajte www.tece.hr 

Share