Petrokov predstavio visokokvalitetne i inovativne proizvode
BORIS KOVACEV kuvetli@gmail.com

Petrokov predstavio visokokvalitetne i inovativne proizvode

  • Autor objave:
  • Kategorija objave:NOVOSTI

Petrokov predstavio visokokvalitetne i inovativne proizvode u svijetu kupaonica, grijanja, hlađenja i obnovljivih izvora energije

 

BORIS KOVACEV     kuvetli@gmail.com

Zagreb, 13. svibnja 2016. – Individualan pristup kupcima, pristupačne cijene te visokokvalitetni i inovativni proizvodi značajke su tvrtke Petrokov, koja već 25 godina svojim kupcima nudi najbolju kvalitetnu opremu za kuću i dom renomiranih hrvatskih i europskih proizvođača. Usmjeren prema kvaliteti, dizajnu i najnovijim trendovima u svijetu kupaonica, grijanja i hlađenja, ali i obnovljivih izvora energije, Petrokov na tržištu djeluje zajedno s poznatom austrijskom tvrtkom ODÖRFER.

Petrokov je idealno mjesto na kojem se može pronaći sve potrebno za najmoderniju kupaonicu, dom iz budućnosti uz proizvode koji primjenjuju visoku tehnologiju ili pak za energetski održiv dom uz širok asortiman i izvrsna rješenja za primjenu obnovljivih izvora energije.

BORIS KOVACEV     kuvetli@gmail.com

Usmjeren na inovacije, Petrokov 13. i 14. svibnja održava i Sajam noviteta za javnost na kojem će se svi posjetitelji upoznati s proizvodima za upravljanje grijanjem i hlađenjem putem visoke tehnologije, pametnim zelenim proizvodima kao i proizvodima nagrađenima jednom od najprestižnijih međunarodnih nagrada za industrijski dizajn Red dot design award.

BORIS KOVACEV     kuvetli@gmail.com

„Naša tvrtka već 25 godina uspješno posluje i možemo se pohvaliti da smo trenutačno drugi u svojoj branši na tržištu u Hrvatskoj. Ključ uspjeha je jednostavan, težimo imati ekskluzivu pojedinih proizvoda na hrvatskom tržištu. Zato u ponudi imamo kućne brendove s područja grijanja i sanitarija koje na tržištu nudimo samo mi, a riječ je o proizvodima koje su proizveli renomirani proizvođači u Europi. U ovoj godini cilj nam je promijeniti asortiman robe te uvesti neke nove robne marke kao i ekskluzivne brandove“, rekla je Simona Zavratnik, direktorica tvrtke Petrokov.

Na današnjem druženju s predstavnicima medija u sjedištu tvrtke u Sv. Klari Petrokov je predstavio poslovanje i inovativne proizvode u povodu nadolazećeg Sajma noviteta na kojem će posjetitelji, osim upoznavanja s vrhunskom ponudom najnovijih proizvoda, dobiti i besplatne savjete o uređenju svojeg doma i kupaonice, za koje će na sajmu biti dostupni Petrokovovi stručnjaci.

Share