Gorenja – Nove pećnice – Hausbau br.82

Gorenja – Nove pećnice – Hausbau br.82

  • Autor objave:
  • Kategorija objave:NOVOSTI

Novu generaciju Gorenje ugradbenih pećnica HomeMade odlikuje posebno nadsvođena unutrašnjost i najnovije tehnologije koje osiguravaju pripremu zdravih, sočnih i mekanih jela s hrskavom koricom.


Tvornice savršenog okusa
Nove pećnice nude se u osnovnoj Essential, naprednijoj Advanced i premium Superior liniji. Jednako tako, unutrašnjost Superior pećnica, povećana na 75 l, još uvijek podsjeća na tradicionalno zaobljenu nadsvođenu peć. Unutrašnjost pećnica presvučena je kvalitetnim i visoko otpornim emajlom SilverMatte, a sustav Multi- Flow 360° vodi brigu o slobodnom i ravnomjernom kruženju vrućega zraka. Jela su stoga na svim razinama – a u Superior liniji na svih pet – dobro i ravnomjerno pečena. Mirisi i okusi se ne miješaju, stoga je moguća istovremena priprema različitih jela.
Pametne funkcije
Step by step ili pečenje u koracima je program gdje korisnik unaprijed odredi različite postavke pečenja. Kod ove funkcije u postupku pečenja, (npr. pečenje na 200 °C kroz jedan sat i daljnjih deset minuta pečenja na žaru), namještanja se automatski mijenjaju s obzirom na prethodne zahtjeve. S posebnim programima, korisnik može sam pripremiti domaći jogurt, sušiti voće ili začinsko bilje i zaista polako i kontrolirano peći meso ili ribe.
Jednostavno upravljanje
Interaktivni slikovni zaslon na dodir HomeChef temelji se na brzom i logičnom izboru programa, jasnoći i preglednosti svih namještanja. Korisnik može listati po receptima obogaćenima velikim fotografijama u boji, prilagođavati namještanja i pohranjivati svoje najdraže recepte. Kod ProCook upravljanja korisnik se koristi velikim centralnim gumbom i preglednim zaslonom, IconTouch-om i osnovnijim IconLed -jednim za biranje programa i drugim za mijenjanje namještanja. Jedan od najučinkovitijih automatskih sustava čišćenja na tržištu je Gorenje piroliza PyroClean koja djeluje kod izuzetno visokih temperatura, do 500 °C, koja očisti i najskrivenije kutke pećnice tako što masnoću i prljavštinu jednostavno spali. Preostala dva načina su kataliza CataClean gdje katalitičke ploče automatski upijaju masnoću te čišćenje vodom AquaClean.
www.gorenje.hr

Share