Panasonic dizalice topline Aquarea „All In One H Generation“ – Hausbau br.100 (03/04 2018)
Panasonic - Hausbau br.100

Panasonic dizalice topline Aquarea „All In One H Generation“ – Hausbau br.100 (03/04 2018)

Dizalice topline Aquarea „All In One H Generation“

Panasonic – Hausbau br.100

Nastavljajući tradiciju vrhunskih Aquarea All in One jedinica, H generacija All in One predstavlja jedinstveno rješenje za grijanje, hlađenje i pripremu potrošne tople vode sa integriranim spremnikom za pripremu PTV-a. Na taj se način eliminira potreba za vanjskim spremnikom tople vode, garantira se minimalni volumen i zauzeće prostora čitave jedinice za grijanje, a istovremeno se zadržava iznimna energetska efikasnost čak i pri niskim vanjskim temperaturama, do -15C.

Panasonic – Hausbau br.100

Iznimna učinkovitost na niskim temperaturama
Ne samo da je All in One sustav iznimno efikasan pri niskim instalacijetemperaturama (do -20 C), već nudi i značajnu uštedu energije. Ovi sustavi uključuju spremnike vode od nehrđajućeg čelika koji ne trebaju održavanje i dobro su izolirani, pa su značajno smanjeni gubitci energije. Poboljšavajući dizajn originalne Panasonicove All in One serije, H Generation donosi moderan izgled unutrašnje jedinice koji osigurava jednostavnu instalaciju i održavanje. Sve električne komponente i spojevi cijevi su postavljeni s prednje strane uređaja, te im se lako pristupa jednostavnim skidanjem prednje ploče uređaja – što značajno smanjuje troškove instalacije i štedi do 50% vremena instalacije.

Panasonic – Hausbau br.100

Energetska efikasnost A++ i A+++
Panasonic H Generation sustavi su dobavljivi s raspoloživom snagom 3 kW, 5 kW, 7 kW, 9 kW, 12 kW i 16 kW, kako bi osigurali odgovarajući sustav grijanja za sve primjene. Sustavi snage 3 i 5 kW sukladni su 2019 ERP regulacijama i postižu A+++ ocjenu energetske efikasnosti. Sve ostale jedinice ocijenjene su A++ oznakom, jednakom za sustave koji rade s niskim i srednjim temperaturama.

Panasonic – Hausbau br.100

Kontrol sustava – Aquarea Smart Cloud
Još jedna važna funkcija koja je unaprijeđena u H generaciji seriji je kompatibilnost s Panasonic Aquarea Smart Cloud kontrolnim sustavom. Aquarea Smart Cloud je mnogo više od običnog daljinskog sustava za uključivanje i isključivanje uređaja, te nudi intuitivnekontrole čitavog seta funkcija grijanja i hlađenja, uključujući i praćenje potrošnje energije.

 

 

 

OSNOVNE KARAKTERISTIKE AQUAREA „ALL IN ONE H GENERATION“

• široki raspon snage i kapaciteta od 3 do 16 kW
• maksimalni COP 5.0, ocjena energetske efikasnosti A++ pri 55 C (A+++ pri 35 C)
• izolirani spremnik od nehrđajućeg čelika bez potrebe za održavanjem• radni uvjeti od -20 do +35 C
• sustav s ugrađenim 200l spremnikom za pripremu PTV-a
• kompatibilan s Aquarea Cloud sustavom daljinskog upravljanja
• značajno smanjenje vremena i troškova instalacije

više o proizvodima tvrtke Panasonic na www.aircon.panasonic.eu ili u magazinu Hausbau na svim kioscima

Share