Oris Kuća arhitekture – izložba prvog rođendana

Oris Kuća arhitekture – izložba prvog rođendana

  • Autor objave:
  • Kategorija objave:NOVOSTI

Zagrebačka Oris Kuća Arhitekture

mjesto je susreta i druženja, kreativnosti i dobrih vibracija; mjesto promocije arhitekture, dizajna, umjetnosti i kulture. Na više od 600 m2 atraktivnog prostora smještena je multimedijalna dvorana, kutak za čitatelje Forcimer, uredski prostor redakcije časopisa i portala Oris te klub restoran Voncimer.
Iako namijenjena primarno arhitektima, Oris Kuća arhitekture želi biti otvorena svima.

Izložba prvog rođendana Oris Kuće arhitekture idejno se nadovezuje na Izložbu prvu kojom su u siječnju 2015. godine otvorena vrata Kuće.

Stoga vas u petak 29. siječnja 2016. godine, u Oris Kući arhitekture (kralja Držislava 3), a u sklopu manifestacije Noć muzeja, pozivamo na Izložbu prvog rođendana kojom će se javnosti ponovno predstaviti velik broj priznatih arhitekata koji su surađivali s Oris Kućom arhitekture.
Arhitekti će se predstaviti recentnim radovima u mediju vlastita odabira (video, fotografija, makete, skice itd.) te će na taj način zagrebačkoj publici pokazati čime su bili zaokupljeni posljednjih dvanaest mjeseci, u periodu u kojem su u Oris Kući arhitekture organizirane prve izložbe, predavanja, seminari i radionice.

Ulaz je slobodan za sve posjetitelje, a izložba će se moći razgledati do 13. 2. 2016. godine.

RADNO VRIJEME ORIS KUĆE ARHITEKTURE za vrijeme manifestacije Noć muzeja:
16:00 – 01:00

oris izlozba

 

Share