Montažna gradnja – Domusplus – Hausbau br.90

Montažna gradnja – Domusplus – Hausbau br.90

Montažna gradnja – DOMUS plus

domus-plus-1Idila u blizini šume

Pratimo gradnju moderne montažne kuće tvrtke DOMUSplus. Investitor je s nama podijelio pozitivne utiske suradnje s tvrtkom DOMUSplus .

U pitoresknoj okolici Zagreba tvrtka DOMUSplus uskoro počinje s montažom kuće Ardesco, atraktivnog i modernog obiteljskog objekta, iz svoje ponude montažnih kuća. Gradilište je smješteno na kraju mirne ulice s obiteljskim kućama, tik do početka obližnje šume. Svojom arhitekturom kuća će se odlično uklopiti u zeleni šumski krajobraz. Prije montaže pripremljeni su temelji kuće, a u iščekivanju skorog datuma montaže kuće razgovarali smo s budućim vlasnikom
domus-plus-3Vaša buduća kuća je moderna katnica ravnog krova. Što je presudilo da se od svih ponuđenih modela montažnih kuća tvrtke DOMUSplus, odlučite za Ardesco model?
Moja supruga i ja, te naravno i naši sinovi (10 i 12 godina) oduvijek smo željeli imati modernu, prostranu katnicu s ravnim krovom. Uz puno razmišljanja, razgovora i informiranja odlučili smo se za gradnju montažne kuće. Odabir je pao baš na DOMUSplus jer nam se on nametnuo kao najozbiljniji i najkvalitetniji, te cjenovno prihvatljiv proizvođač montažnih kuća u Hrvatskoj, a i okolici. Otvorivši stranicu s katalogom kuća tvrtke DOMUSplus istog trenutka znali smo da je tip kuće Ardesco ono što mi želimo. Kuća je prekrasno dizajnirana, moderna, puna otvora, koji nam garantiraju osvjetljenje, s prekrasnom i prostranom terasom. Naravno uz male preinake (nešto smo sami izmjenili, nešto su nam sa svojim idejama pomogle jako drage, stručne i susretljive Saša i Tihana iz DOMUSplus-a) došli smo do finalnog izgleda našeg budućeg doma.Naglasio bih da je jako važno da u fazi građenja kuće iz samog početka (pogotovo montažne – jer je takva gradnja ipak u našim prostorima relativno nešto novo) imate uz sebe stručne, strpljive i susretljive partnere-što je nama cjelokupna ekipa iz DOMUSplus-a bila.

domus-plus-2O kojim sistemima gradnje ste razmišljali i zašto ste se odlučili za montažnu gradnju i tvrtku DOMUSplus?
Razmišljali smo o sistemima gradnje koji će nam omogućiti udobno stanovanje u modernoj kući s minimalnim režijskim troškovima. Željeli smo imati kuću u što kraćem roku, što i je prednost kod sistema gradnje montažnih kuća. O odabiru tvrtke DOMUSplus nismo previše razmišljali, jer smo nakon razgovora s mnogim investitorima kojima su oni gradili kuće, dobili samo riječi hvale na sve: stručnost, kvalitetu, cijenu, tradiciju, rokove gradnje…

Koje će biti energetske karakteristike Vašeg budućeg doma (energetski razred, sustav gradnje, toplinska tehnika)?
Naša kuća imati će B energetski certifikat. Odlučili smo se za kvalitetnu stolariju s troslojnim staklom, izolacijski sistem koji dolazi u montažnom te sustav podnog grijanja i hlađenja preko toplinske pumpe na struju

Za koju razinu izgrađenosti ste se odlučili (visoki rohbau ili ključ u ruke)?
Odabrali smo razinu izgrađenosti
VISOKI ROHBAU.

Koji je planirani rok izgradnje kuće?
Planirani rok gradnje naše kuće je od potpisivanja konačnog ugovora sa tvrtkom DOMUSplus tj.od početka izrade i montaže, pa do useljenja 2-3 mjeseca. Tome su predhodili geodetski i projektni radovi, izdavanje građevinske dozvole, izrada temeljne ploče također 2-3 mjeseca.

POUZDAN PARTNER ZA MONTAŽNU GRADNJU
DOMUSplus je građevinska tvrtka koja se bavi projektiranjem, izradom i gradnjom montažnih niskoenergetskih kuća. 40 modela kuća iz kataloga može poslužiti kao ideja za individualni projekt jer se svaki objekt projektira prema narudžbi tj. individualnim željama i potrebama kupaca. Uz stručnu pomoć i savjetovanje tima DOMUSplus svaki kupac aktivno sudjeluje u projektiranju i idejnom oblikovanju svog budućeg doma. Osim jednoetažnih i dvoetažnih obiteljskih kuća, tvrtka može ponuditi i gradnju objekata za druge namjene u sistemu montažne gradnje. Dokaz prepoznate kvalitete je gotovo 200 proizvedenih i monitranih obiteljskih montažnih kuća u Hrvatskoj, te 15-tak u inozemstvu. Gotovo svaki tjedan jedna obitelj postaje vlasnik kuće tvrtke DOMUSplus.

više o montažnim objektima na www.domusplus.hr ili u magazinu Hausbau

Share