Sustav GEALAN-KUBUS® definira novi dizajn za PVC prozore u arhitekturi. Zahvaljujući velikoj staklenoj površini nudi se veća količina svjetlosti i transparentnosti za nove mogućnosti dizajna. Sustav kod kombinacije krila i okvira, kao i kod preklopnog stupa ima ukupnu mjeru od 100 mm. Time preklopni stup i bočni dijelovi okvira imaju jednaku vidljivu širinu što daje simetričan estetski izgled.

Princip KISS:
KEEP IT SMALL AND SIMPLE
• Konstantna pravokutna optika
• Dizajn krila bez spojeva i letvica za jednostavnu površinu
• Jedinstvena površina kvalitete – acrylcolor
• Inovativna tehnologija samoljepljive trake za dizajn „bez rubova“ – STV®
• Izvrsna toplinska izolacija zahvaljujući profilima punjenim pjenom – IKD®

Uz ispitanu Uf vrijednost od 0,88 W/(m²K), inovativni sustav GEALANKUBUS ® postiže vrhunske rezultate te ispunjava sve kriterije za izradu elemenata pogodnih za pasivne kuće. Izuzetna toplinska izolacija postiže se uz pomoć inovativnog dizajna profila i ciljanim korištenjem IKD® pjene u profilu okvira.

IKD®- intenzivna izolacijska jezgra za vrhunske rezultate toplinske izolacije
Tehnologijom ispune jezgre PVC profila posebnom izolacijskom pjenom IKD® u poduzeću GEALAN uspijeli su postići da se sa PVC profilom bez dodatnih skupih dodataka na profilu može postići koeficijent prolaska topline prozora kada se zajedno sa profilom ugradi i visoko kvalitetno staklo manja od Uw = 0,89 W/ m2K što zadovoljava standard za pasivne kuće. Proizvodnja IKD® pjene nudi racionalnu i ekološku izradu prozora koji zadovoljavaju i najstrože zatjeve toplinske izolacije.

GEALAN

GEALAN d.o.o.
Omladinska 11,
Žerjavinec, 10360 Sesvete, Hrvatska
T: +385 1 2040 670,
F: +385 1 2040 679
info@gealan.hr,
www.gealan.hr

POSJETITE NAŠU WEB STRANICU

ŽELIM SAZNATI VIŠE

više projekata kuća, savjeta za građenje i ideja za uređenje potražite u magazinu HAUSBAU na svim kioscima ili osigurajte svoj primjerak na kućnu adresu i pretplatite se

ŽELIM PRETPLATU
Share