MIELE – vruća para plovi na mikrovalovima – Hausbau br.82

MIELE – vruća para plovi na mikrovalovima – Hausbau br.82

  • Autor objave:
  • Kategorija objave:NOVOSTI

miele
Kad se radi o najčešće upotrebljavanim uređajima, ploče za kuhanje bez sumnje zauzimajuprvo mjesto. Ali stvari postaju zanimljivijekad se pojave kandidati za drugo mjesto:mikrovalne pećnice trenutno vode, ali parnepećnice su također učvrstile svoju poziciju.

Najnoviji Miele ugradbeni uređaj rješava problem manjka prostora u kuhinji: DGM 6800 je parna pećnica s mikrovalovima. Za stvaranje pare, Miele koristi istu MultiSteam tehnologiju koja je dio svih drugih parnih pećnica istog branda: moćnih (3.3 kW) vanjski parni generator i osam parnih ubrizgivača u stražnjoj ploči u unutrašnjosti pećnice za brzu i uravnoteženu proizvodnju i distribuciju pare.

Snaga mikrovalova se može postaviti na 7 razina (najviše 1000 W). Posebne pogodnosti uključuju QuickStart funkciju (npr. za podgrijavanje kakaoa pri samom dodiru na gumb) i automatski program za kokice. Sa svojom širokom skalom dodataka, DGM 6800 nudi isti puni spektar funkcija kao i najbolji model među parnim kuhalima. Ovi uključuju 150 automatskih programa prikladno pristupačnim uz pomoć MTouch zaslona i funkcijom pretraživanja. Korisnici mogu spojiti i sačuvati do 20 vlastitih programa.

Nova Miele-ova parna pećnica s mikrovalovima je ugradbena jedinica za utor za kućište visine 45 cm. Dostupna je u PureLine asortimanu u CleanSteel nehrđajućem čeliku, opsidijan crnoj boji, briljantno bijeloj i havana smeđoj. Uređaj je dostupan i jednostavan za korištenje po principu uključi-i-koristi s četiri posude za kuhanje od nehrđajućeg čelika, žičanom rešetkom, staklenim pladnjem za skupljanje otopina i knjigom s receptima za kuhanje na pari. Uređaj će biti predstavljen u Hrvatskoj u travnju.
www.miele.hr

Share