KUPAONICE

Prikladno ogledalo iz Geberita

Brijanje može brzo postati rizično, a nanošenje šminke nezgodan posao. Zato je prikladno ogledalo ključni dio modernih kupaonica.

U kupaonici bitni su detalji

Pri uređenju kupaonice moramo razmišljati o svakom elementu i kako se uklapa u prostor, a pogotovo da ne zauzima veću površinu od potrebne. To vrijedi za male i za velike kupaonice. Jer na kraju prostor mora pružati udobnost.

Komforno BEZ RADIJATORA!

U svom domu želite biti opušteni i slobodni te uživati u uređenju svakog kvadrata. Uz podno grijanje TECE nema više ograničenja. Uredite svoj dom baš onako kako ste zamislili.

Kako uštedjeti pri uređenju?

U salonu Vodotehnika iskoristite veliku rasprodaju gotovo cjelokupnog asortimana s popustima koji sežu do čak 70% bez obzira na način plaćanja

Kolpa san- sve za opremanje kupaonice!

Sve na jednom mjestu- u ugodnom ambijentu prodajnog salona tvrtke Kolpa u Zagrebu potražite kupaonsku opremu Kolpa san i Kolpa san PREMIUM. Sve nedoumice, bez stresa, riješite uz ljubazan stručan tim koji će vam pomoći korisnim savjetima i rješenjima.

TECE higijensko ispiranje

Za slučaj kada se objekti ili pojedinačni prostori ne koriste redovito, TECE profil higijensko ispiranje brine o redovitoj i cjelovitoj izmjeni vode u cijevnom sustavu.

TECE tipke za sve stilove

Postoje obloge koje uz kupaonske detalje, poput TECE tipki za ispiranje, omogućuju lakšu promjenu vizualnog identiteta kupaonice