Geberit Volex – Hausbau br.103 (09/10 2018)
Cijevi Geberit Volex mogu se koristiti za dovod pitke vode svugdje u objektu te za podno i radijatorsko grijanje.

Geberit Volex – Hausbau br.103 (09/10 2018)

Geberit Volex

Fleksibilnost – jednoslojne cijevi su zbog svoje fleksibilnosti i pregrade koja sprječava difuziju kisika prikladne i za podno grijanje

Novi univerzalni višeslojni sustav za opskrbu vodom iz Geberita

Novi sustav za opskrbu vodom Geberit Volex, kombinacija je dvije dobro uhodane i provjerene tehnike: višeslojnih cijevi i stisnutih spojeva. Ova je kombinacija sinonim za učinkovite, sigurne i ekonomične vodoinstalaterske postupke. Geberit Volex nudi brojna poboljšanja koja olakšavaju postupak ugradnje te proširuju raspon mogućih primjena.

Geberit višeslojne i jednoslojne cijevi
Višeslojne cijevi Geberit Volex sastoje se od unutarnje cijevi izrađene od materijala PE-RT (polietilen), srednje aluminijske cijevi i vanjskog zaštitnog sloja od materijala PE-RT. Cijevni slojevi su međusobno spojeni pomoću vezivnog sredstva. Unutarnja cijev potpuno je otporna na koroziju i stoga zdravstveno sigurna. Srednji aluminijski sloj cijev čini stabilnom (no istovremeno i savitljivom) te djeluje kao pregrada koja sprječava difuziju kisika. Vanjski bijeli sloj štiti aluminijsku jezgru od korozije i mehaničkih udara. Osim višeslojnih, Geberit nudi i bijele jednoslojne cijevi izrađene od jednog sloja materijala PE-RT. Ove su cijevi zbog svoje fleksibilnosti pogodne za podno grijanje, no može ih se koristiti i za dovod pitke vode.

Cijevi Geberit Volex mogu se koristiti za dovod pitke vode svugdje u objektu te za podno i radijatorsko grijanje.

Cjelovita ponuda za sustave grijanja
Asortiman proizvoda Geberit Volex uključuje sve što je potrebno za ugradnju sustava podnog grijanja, uključujući razdjelnike, podne ploče za postavljanje cijevi, nosače cijevi, nosive vodilice, razdjelne ormariće i još mnogo toga. Geberit također nudi jedinicu za reguliranje temperature koja korisnicima omogućuje postavljanje željene topline u prostoriji.

Široka uporaba – novi sustav za opskrbu vodom Geberit Volex, kombinacija je dvije dobro uhodane i provjerene tehnike: višeslojnih cijevi i stisnutih spojeva

Testiran prema standardu EN21003
Sustav Geberit Volex testiran je prema standardu EN 21003. Kao i ostali Geberitovi proizvodi, i ovaj je sustav opsežno analiziran i testiran – i u stvarnim uvjetima i u nepovoljnim okolnostima. Velika je pažnja posvećena praktičnosti i jednostavnosti ugradnje.

više o proizvodima Geberit na www.geberit.hr ili u magazinu Hausbau na svim kioscima

Share