GEALAN na Fensterbau Frontale sajmu predstavio novi pristup

GEALAN d.o.o.
Omladinska 11, Žerjavinec,
10360 Sesvete, Hrvatska
+385 1 2040 670
info@gealan.hr
www.gealan.hr

Ovogodišnji sajam Fensterbau Frontale 2024. bio je poseban po tome što je GEALAN predstavio svoj izložbeni prostor od gotovo 900 četvornih metara s potpuno novim konceptom. Po prvi put, prostor je bio strukturiran u pet različitih tematskih dijelova, ciljano usmjerenih prema različitim skupinama kupaca. Ovaj neobičan format bio je vrlo dobro prihvaćen od strane posjetitelja sajma.
„Potpuno sam zadovoljan našom prisutnošću u Fensterbau Frontale. Svi partneri koji su nas posjetili bili su puni komplimenata za naš koncept, za rješenja koja smo predstavili tržištu i za prezentaciju usmjerenu na ciljnu skupinu. Uspjeli smo održati stotine vrijednih rasprava tijekom četiri dana, tako da Fensterbau Frontale 2024. mogu samo opisati kao veliki uspjeh za nas u GEALAN-u. Zahvaljujem svim kolegama koji su omogućili ovako fantastičnu prezentaciju u tjednu sajma, ali i u tjednima i mjesecima koji su prethodili!“ Ivica Maurović, glasnogovornik uprave GEALAN-a, o vodećem svjetskom sajmu.
Od svog prethodnog sudjelovanja na Fensterbau sajmu 2018. godine, GEALAN je doživio značajan napredak. U proteklom razdoblju uloženo je gotovo 100 milijuna eura u modernizaciju infrastrukture i razvoj proizvoda. Ovaj nevjerojatan napredak primijećen je i na sajmu Fensterbau Frontale 2024., gdje su posjetitelji s oduševljenjem prihvatili inovativni koncept izložbenog prostora GEALAN-a. U pet impresivno dizajniranih dijelova, GEALAN je strukturirao svoj portfelj proizvoda prema potrebama proizvođača prozora, trgovaca i arhitekata. Osim toga, izložbeni prostor opremljen je relevantnim proizvodima i sustavima te podržava digitalne alate i korisne usluge u GEALAN svjetovima. Posebno je istaknuta održivost, s prikazom ekološki prihvatljivih pristupa koji štede resurse. Slogan sajma “Designed for You” odražava bliskost GEALAN-a s kupcima i partnerima, te predstavlja predanost pružanju inovativnih rješenja za sve sudionike u vrijednosnom lancu prozora. Ovaj pristup postao je glavni prioritet GEALAN-a, kako na sajmovima, tako i izvan njih.