Casada – Relax in style! – Hausbau br.98 (11/12 2017)

Casada – Relax in style! – Hausbau br.98 (11/12 2017)

Casada – Relax in style!

Tvrka Casada GmbH je etablirani njemački proizvođač masažnih uređaja. Casada je tvrtka čija je vizija pružiti priliku ljudima širom svijeta užitak korištenja tehnološki besprijekornih masažnih uređaja s najvišim standardima.

Casada djeluje od 2000. godine, a trenutno ima prodajnu mrežu rasprostranjenu u 38 zemalja na 4 kontinenta. Od 2013. Casada je prisutna i u Hrvatskoj putem tvrtke Casada Adriatic d.o.o.. Zadovoljstvo korisnika na prvom mjestuInovativnost, dizajn te znanje i dugogodišnje iskustvo rezultirali su pozicioniranje masažnih uređaja Casada u sam vrh svjetskih brandova na ovom području. Kroz moto tvrtke “Uživaj u stilu” pred sebe su postavili visoke zahtjeve u pogledu zadovoljstva korisnika koje žele ostvariti svojim proizvodima. Tvrtka Casada ima vlastiti razvoj i proizvodnju, a poseban odjel unutar tvrtke zadužen je za korporativni dizajn te za produkt dizajn proizvoda.

Casada proizvodi
Casada obuhvaća nekoliko kategorija proizvoda: masažne fotelje, masažne podlogei jastuke te također i fitness i wellness uređaje. Ono što korisnik dobiva s Casada proizvodima je besprijekorna masaža i opuštanje svih mišićnih skupina te trajno povoljne učinke na fizičko i mentalno zdravlje. Tretmane različitih vrsta masaža korisnik može primjenjivati u toplini svog doma ili radnog okruženja. Osim za privatnu upotrebu, Casada proizvode koriste i tvrtke za poboljšanje uvjeta rada svojih djelatnika što im u konačnici donosi financijsku korist kroz smanjeni broj bolovanja i izostanaka s radnog mjesta, a zaposlenici dobivaju tretman koji smanjuje stres.

Casada proizvodi u zračnoj luci dr. Franjo Tuđman
Casadine proizvode prepoznala je tvrtka BTA Hrvatska d.o.o. koja je njihove masažne fotelje odmah od otvorenja smjestila u svoj poslovni salon u zračnoj luci dr. Franjo Tuđman. Za mjesto u prestižnoj lokaciji trebalo se udovoljiti visokim sigurnosnim te protupožarnim standardima, a odabrane masažne fotelje model Hilton II dostupne su 24 sata dnevno putnicima koji su slobodni ih koristiti prilikom čekanja na polazak ili prilikom transfera preko zagrebačkog aerodroma.

 

 

Hilton II masažna fotelja
U modelu Hilton II objedinjena je vrhunska usluga masaže, koju svaki korisnik može podešavati do nafinijih detalja, za svaki dio tijela – od stopala do vrata. Opremljene su opcijom skeniranja tijela, odnosno individualno prilagođavanje proporcijama korisnika te raznim tehnikama masaže, a posebno i tehnikom rastezanja tijela, koja je specifična za ovaj model.

 

Masažna fotelja na leasing
Za pravne osobe, Casada nudi i mogućnost dugoročnog najma svojih masažnih fotelja, najam je moguće dobiti u roku od samo 24 sata.To je idealno rješenje za poslovne subjekte koji žele podići nivo svoje usluge poput hotela, apartmana, sportskih centara te za djelatnosti koje se bave pružanjem kozmetičarskih, fitness ili sličnih usluga. Ovaj način unajmljivanja posebno je pogodan ukoliko imate djelatnost povezanu sa turizmom jer će gosti sigurno cijeniti dodatnu uslugu koju su dobili kroz korištenje Casada masažnih fotelja.

više o CASADA proizvodima na www.casada-adriatic.com

Share