Aquaestil – Novi standard je postavljen!

U svijet kupaonica – gdje svaki detalj igra važnu ulogu – dolazi potpuno novo iskustvo uživanja u beskompromisnom spoju dizajna i komfora kupaonskih kada. To je obećanje koje donose nove Aquaestil premium kade bez vidljivog spoja.

Inovativne samostojeće kupaonske kade dostupne su u brojnim varijantama; centralnim samostojećim u punom značenju te riječi, izvedbama namijenjenim za montažu u kut ili za montažu na jedan zid te posebnim izvedbama namijenjenim za ugradnju u nišu. Nove kade bez vidljivog spoja dolaze u nekoliko linija – Metauro Free, Victoria Free, Colorado Free i Plane Easy, a svaka linija nudi karakteristične detalje dizajna kako bi se u potpunosti uklopila u vašu viziju idealne kupaonice. Odabirom jedne od ovih linija mogućnosti tek počinju, a idući su koraci odabir izvedbe, boje i dimenzije. Kade su dostupne u sjajnoj i mat bijeloj te mat crnoj boji.

Kutna verzija samostojeće kade Metauro Free dostupna je u dvije dimenzije te nudi nekoliko atraktivnih opcija kako bi se savršeno uklopila u vašu kupaonicu.

Po čemu su nove Aquaestil kade posebne?
Svaki aspekt novih Aquaestil kada bez vidljivog spoja predstavlja evoluciju spram tradicionalnih kupaonskih kada. Bez obzira govorimo li o bdizajnu oblikovanom s www.aquaestil.hr izuzetnom pažnjom prema svakom detalju, udobnosti akrilne površine u besprijekorno sjajnom ili svilenkastom mat efektu, iznimnoj kvaliteti izrade koja pruža nevjerojatan osjećaj robusnosti ili pak jednostavnosti montaže, nove linije kupaonskih kada Aquaestil u svakom pogledu postavljaju novi standard.

Kupaonske kade Metauro Free dolaze s tvornički ugrađenim postoljem i preljevnootočnom garniturom sa „slot“ preljevom i „klik-klak“ ventilom sifona. Svi elementi tvornički su sastavljeni te se kada isporučuje spremna za ugradnju u vašu kupaonicu. Ovo je model za montažu uz zid.

Metauro Free je serija samostojećih kupaonskih kada čije su glavne karakteristike elegantan dizajn, udobnost i jednostavna montaža. Samostojeća verzija dolazi u dvije dimenzije – 160 x 75 cm i 180 x 80 cm.