Domtera montažne kuće prisutne su na tržištu već više od tri desetljeća, pružajući udobnost i zadovoljstvo tisućama klijenata širom Europe.
U Europi se već desetljećima grade višestambene zgrade drvenim montažnim sistemima gradnje.
9 uvjerljivih razloga za montažnu kuću. Montažne kuće – moderna montažna gradnja danas ne zaostaje za drugim načinima gradnje.
dana
sati
minuta
S kvalitetnom dizalicom topline zrak-zrak, možemo prostor zagrijati 3 do 5 puta jeftinije u usporedbi s izravnim grijačem
Radom dizalice topline upravlja se preko ekrana u boji koji se može koristiti kao i termostat.
Važni faktori pri odabiru mokro-suhog usisavača za DIY projekte: Gdje god se obrađuje materijal, područje treba biti usisano.
Iako je većini ljudi opeka prva asocijacija na klasičnu, masivnu gradnju, vrlo dobro je poznat i bijeli građevinski materijal, porobeton - Ytong.
MDK Građevinar utemeljen je 1967. godine kao obiteljski obrt za građevinske usluge u Krapinsko-zagorskoj županiji.
Jedinstveni akustični prostor tvrtke Geberit rezultat je važnog razvojnog projekta čiji je cilj prikazati i putem različitih eksperimenata na jednostavan način podizati svijest o zvuku.

Tuševi u razini poda

Tuševi u razini poda su u trendu. Izgledaju elegantno, daju velikodušan osjećaj prostora i prikladni su za kupaonice bez prepreka.
Ako projektirate kupaonicu, trebali biste se pridržavati nekoliko osnovnih pravila kako biste olakšali čišćenje.

Knaufinsulation – toplinska izolacija na 1. mjestu

Knaufinsulation - Ostvarite uštede izolacijomfasade i potkrovljamineralnom vunom KnaufInsulation i buditeprirodno izolirani!

Fragmat – za ugodan životni prostor

FRAGMAT H nudi EPS i XPS toplinsku izolaciju poznatu pod nazivom „stiropor“ te višenamjenski materijal,kombi ploče, od drvene vune i cementnog veziva.

James Hardie – obloge pročelja od vlaknastog cementa

JamesHardie - Pročelje kuće glavni je oblikovni element vanjskog izgleda svakog objekta te osim estetske funkcije, trebaja zadovoljiti i tehničke zahtjeve.