Pametna kuća io-homecontrol – Hausbau nr.99 (01/02 2018)

Pametna kuća io-homecontrol – Hausbau nr.99 (01/02 2018)

Dobro došli u Home Motion  uz io-homecontrol®!

Jednostavnost življenja koju si možete priuštiti uz inovativnu tehnologiju koja povezuje vaš dom na jednostavan način: učinite prvi korak i povežite svoj dom.

San postaje stvarnost: motori, upravljačke jedinice, automatski sustavi i alarmi uzajamno djeluju održavajući vaš dom u pokretu, donoseći vam udobnost i sigurnost u inteligentnoj suradnji s vašim životnim okruženjem.

io-homecontrol® se prilagođava vašim potrebama
Prema želji i samo jednim klikom na tabletu, pametnom telefonu ili daljinskom upravljaču olakšajte definiranje, programiranje i mijenjanje cijelog niza naredbi pomoću scenarija. Možete stvoriti i postaviti “in motion” scenarije koji se prilagođavaju vašem stilu života.

Zašto izabrati io-homecontrol®?
Jedna io-homecontrol® pristupna točka je sve što trebate za pokretanje bilo koje automatske komponente u vašem domu. Samo jedan klik i otvorit ćete sve rolete ili podesiti kut nagiba lamela vaših venecijanera i time odrediti optimalnu količinu svjetla, a da pritom ne narušite svoju privatnost. Jednim daljinskim upravljačem upravljajte rasvjetom u dvorištu, tendom na terasi i sustavom za grijanje, otvorite dvorišna vrata bez da izlazite iz auta…

Brže, lakše, uz manje svakodnevnih obveza: Home Motion mijenja Vaš život!

o rješenjima za pametnu kuću doznajte više na www.io-homecontrol.com na www.somfy.hr ili u magazinu Hausbau na svim kioscima

Share