Napokon smo umrežili pametnu kuću od stropa do podruma, to jest – garaže. Alexa i Siri koje su se udobno smjestile u naše pametne uređaje pomažu nam kontrolirati sve od ručka u pećnici do količine svjetla u dnevnom boravku, i od sada će moći i otvoriti garažna vrata.

Nova generacija motora za garažna vrata kojim se upravlja Bluetoothom
Posljednja generacija motora za garažna vrata tvrtke Hörmann opremljena  je najnovijom Bluetooth tehnologijom za upravljanje putem mobilnih uređaja. Ovo tehnološki napredno Bluetooth upravljanje dostupno je odmah, za sve – čak i za one koji nekim slučajem nemaju pogon prestižnog dobavljača. Jednostavnim i povoljnim priključkom moći ćemo pokrenuti motor bilo kojeg proizvođača i zatvoriti ili otvoriti garažna vrata putem aplikacije na pametnom telefonu. Zaboravite na nekoliko različitih daljinskih upravljača kojima otvarate prilaz kući i garažna vrata, sada sve imamo dostupno na dlanu ruke.

Besplatna aplikacija za upravljanje garažnim vratima
Za početak bit će potrebno putem Internet poslužitelja preuzeti besplatnu aplikaciju kojom se može upravljati vratima, pod nazivom BlueSecur App. Posebno razvijena za potrebe Hörmann grupacije ova će aplikacija omogućiti jednom glavnom korisniku besplatno upravljanje vratima, a dodatni se virtualni ključevi ili zamjena za daljinske upravljače mogu nadoplatiti unutar same aplikacije. Samostalni prijemnik HET-BLE za Hörmann motore ili motore drugih proizvođača opremljen je s dva releja, i može primiti dva uređaja spojena u jednome nizu. Prava na korištenje vrlo se lako mogu prebaciti na drugog administratora, čak i u slučaju gubitka mobilnog uređaja – jednostavnim resetiranjem prijemnika na motoru.

Kontrola i ograničavanje pristupa kroz korištenje aplikacije
Vrlo jednostavno korištenje putem prijateljski definiranog sučelja na engleskom i njemačkom jeziku započeti ćemo skeniranjem QR koda koji se isporučuje s novim Hörmann motorima ili Bluetooth prijemnikom. Aplikacija omogućava individualno podešavanje za svakog pojedinog korisnika, pa tako možete pojedinim korisnicima ograničiti pristup u određeno doba dana ili potpuno onemogućiti ako se za to ukaže potreba. Novi su motori opremljeni futurističkim dizajnom kućišta koje ih ističe nad konkurencijom, svijetlo sivo izrađeno od aluminija za luksuzni SupraMatic, te tamno sivo od plastike za klasični pogon ProMatic. Oba motora jednako su kompatibilna sa svim Hörmann vratima, uz sitne tehničke nadogradnje i s vratima drugih proizvođača, no on što ih stavlja daleko ispred svih je nova PCB matična ploča s priključkom za sustav pametnog upravljanja kućom SmartHome.
Bluetooth prijemnik HET-BLE dostupan je odmah kod svih ovlaštenih Hörmann distributera, kao i motori

Hörmann

Hormann Hrvatska d.o.o
www.hormann.hr
Besplatni telefon 0800 0510

POSJETITE NAŠU WEB STRANICU

ŽELIM SAZNATI VIŠE

više projekata kuća, savjeta za građenje i ideja za uređenje potražite u magazinu HAUSBAU na svim kioscima ili osigurajte svoj primjerak na kućnu adresu i pretplatite se

ŽELIM PRETPLATU
Share