Vitoclima – Viessmann klima uređaji – Hausbau br.78
VITOCLIMA-200-S Hausbau br.78

Vitoclima – Viessmann klima uređaji – Hausbau br.78

Vitoclima – Viessmann klima uređaji

Viessmann, renomirani proizvođač toplinske tehnike, poznat na našem tržištu po energetski učinkovitim rješenjima za obiteljske, višestambene kuće te industriju, od sada u ponudi za hrvatsko tržište ima i klima uređaje.

Stambeni objekti tijekom ljetnog perioda zbog visokih vanjskih temperatura zahtijevaju dodatno rashlađivanje. Split klima uređaji najčešće se koriste kod rashlađivanja obiteljskih interijera. Novo u Viessmann ponudi je Vitoclima 200-S split klima uređaja koji ispunjavaju kriterije novih propisa EU o zaštiti okoliša za 2014.

 

Visoka učinkovitost u svim uvjetima

Viessmann nudi proizvodnu seriju split klima uređaja Vitoclima 200-S, koja zadovoljava EU ekološke kriterije usmjerene ka smanjenju potrošnje energije. Sada klimatizacija uzima u obzir vremenske uvjete drugačije nego ranije, kad se uzimala u obzir samo vanjska temperatura.

 

Inverterska tehnologija

Uređaji Vitoclima 200-S koriste inverter tehnologiju, koja koristi modulaciju kompresora u skladu s traženim uvjetima. Na taj način klima uređaj konstantno radi kako bi se zadovoljile vaše potrebe. Vitoclima 200-S je posebno učinkovita pri djelomičnom opterećenju. Odlikuje se s visokim koeficijentom učinkovitosti (COP) kod grijanja i visokim omjerom energetske učinkovitosti (EER) pri hlađenju, što snizuje pogonske troškove.

 

Komfortni noćni režim

Noćni način rada (Sleep mode) osigurava korisniku miran san. Odabirom opcije noćni način rada (Sleep mode), kod hlađenja (COOL) ili sušenja (DRY), nakon jedan sat uključuje se noćni način, a postavljena temperatura se povisuje za 1°C, dva sata kasnije postavljena temperatura se povisuje za 2°C i klimatizacijski uređaj nastavlja rad sa tom temperaturom. U režimu grijanje (Heat) s uključenom opcijom noćni način rada (Sleep mode) nakon jednog sata postavljena temperatura se snižava za 1°C, dva sata kasnije se snižava za 2°C od postavljene temperature i nastavlja rad sa tom temperaturom. Vitoclima 200-S je opremljena s osjetnikom temperature prostora u daljinskom upravljaču i na taj način osigurava ugodno klimatizirani prostor.

 

Jednostavno održavanje

Uređaj se lako čisti s uobičajenim sredstvima za domaćinstvo. Odvojivi zračni filter i poklopac omogućuju jednostavno održavanje. Čak i nakon što isključite jedinicu radijalni ventilator u unutarnjoj jedinici nastavlja puhati, kako bi ona ostala suha i čista.

 

Pregled prednosti

 

– Udoban i zdrav san izmjenom zadane temperature, prilagođene vašim potrebama

– Odmrzavanje, samo ako je to potrebno za udobno i učinkovito grijanje

– Minimalna potrošnja energije u pogonskom načinu pripravnost (Stand by)

– Specijalni osjetnik temperature prostora u daljinskom upravljaču osigurava ugodno klimatiziranje prostora

– Funkcija automatsko čišćenje Auto Clean: nakon gašenja uređaja radijalni ventilator unutarnje jedinice nastavlja puhati, kako bi ona ostala suha i čista

– Odvojiva i periva navlaka

– Ravnomjerna cirkulacija zraka pomoću lamela s velikim kutom zakretanja

– Perivi filter

– Turbo funkcija omogućuje brže postizanje zadane temperature

– Sprječavanje puhanja hladnog zraka: brzo zagrijavanje bakrene cijevi sprječava upuhivanje hladnog zraka prije nego što se postigne zadana temperatura.

– Mogućnost održavanja konstantne temperature prostora 8 °C i sprječavanje smrzavanja za slučajeve kada nikoga nema kući i dulje periode izbivanja u zimskom razdoblju

 

više o ponudi tvrtke Viessmann na www.viessmann.hr

 

 

Share