Više stakla. Manje okvira.

Jednostavno više svjetlosti !

Suvremenim načinom života do 90% vremena provodimo u zatvorenom prostoru zato je važno osigurati si ugodnu i zdravu atmosferu prostora. Jedan od ključnih aspekata u tome je dovoljna količina prirodne svjetlosti. Prirodna, dnevna svjetlost ima niz prednosti za naše zdravlje i kvalitetu življenja, a pozitivno utječe na naše raspoloženje i dobro opće stanje. Potreba za dnevnim svjetlom nam je prirodna, a osim što nam povećava koncentraciju, sposobnost učenja i odrađivanja dnevnih zadataka, životni prostor čini toplim i privlačnim. Količina potrebne prirodne svjetlosti svakako ovisi o veličini prostorije, no preporučuje se da prozori imaju udio od 10 do 20% ukupne površine prostora.

GEALAN inovativna rješenja za više svjetla
Jedan od vodećih proizvođača sustava profila za prozore i vrata, GEALAN, već se dugo bavi tom tematikom te svoje proizvode prilagođava zahtjevima krajnih korisnika. Njegova svestrana platforma sustava S 9000 nudi rješenje za svaki problem. Bilo da se radi o zahtjevima za većom toplinskom i zvučnom izolacijom, većim dimenzijama elemenata, protuprovalnoj sigurnosti, unikatnim bojama prozora ili većom količinom svjetlosti – GEALAN nudi inovativna rješenja.
Zahvaljujući inovativnim sustavom GEALAN-LUMAXX® sa smanjenom širinom okvira dobit ćete do 25% više udjela stakla i ulaska prirodne svjetlosti u vašu prostoriju. Za vrijeme razvijanja sustava GEALAN-LUMAXX® optimizirana je cjelokupna geometrija prozorskih okvira tako da su širine profila svedene na minimum. Pri tome se pazilo na ravnotežu između svojstava toplinske izolacije i statike, kao i na savršeno funkcioniranje okova.
Unatoč davanju prednosti „uskim okvirima“ kod novih profila krila odnosno štulpa nema nikakvih kompromisa pri statici. Kod oba se koristi čelik, koji zbog svojih statičkih svojstava omogućava elemente do 2,30 m u bijeloj boji, odnosno 2,20 m u acrylcolor bojama. U kombinaciji s tehnikom lijepljenja STV® mogući su i elementi veličine do 2,50 m u bijeloj, odnosno 2,40 m u ostalim bojama.

GEALAN

GEALAN d.o.o.
Omladinska 11, Žerjavinec,
10360 Sesvete, Hrvatska
T: +385 1 2040 670, F: +385 1 2040 679
info@gealan.hr,
www.gealan.hr

ŽELIM SAZNATI VIŠE

više projekata kuća, savjeta za građenje i ideja za uređenje potražite u nekim od naših magazina (HAUSBAU, KUHINJE I KUPAONICE, BAZENI I SAUNE, KATALOG NAJLJEPŠIH KUĆA) na svim kioscima ili osigurajte svoj primjerak na kućnu adresu i pretplatite se preko našek online KIOSKA

Share