VarioTronic – za sve generacije

Sistem VarioTronic je vrhunac dizajna i funkcionalnosti, koji zadovoljava najzahtjevnije ukuse i potrebe. Koristiti ga mogu sve generacije; od male djece, koja tek počinju koristiti WC školjku do starijih ljudi i osoba, koje imaju posebne potrebe. VarioTronic je specijalno razvijen za privatne kuće, apartmane za starije ljude, domove za starije ljude, bolnice i druge medicinske ustanove te rehabilitacijske centre. Pozicija sjedenja i dizanja maksimalno je udobna (18 cm viša od standardne visine toaleta) i prilagodljiva posebnim zahtjevima korisnika.

Optimalna dostupnost, sloboda kretanja i izbora
VarioTronic je elektronički podesiv po visini podžbukni sistem. Estetski je oblikovan i može izdržati statičko opterećenje od 400 kg. Čak je moguće podizati ljude sa težinom do 180 kg. Pomoću daljinskog upravljača, visina WC školjke može se lako podesiti u rasponu od 20 cm (-2 cm / + 18 cm). Minimalna visina WC školjke iznosi 38 cm, maksimalna je 58 cm. Zidni dio i stranice izrađeni su od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika. Prednji element dostupan je u izvedbi od laminata visokog tlaka (standardna boja: bijela) ili sigurnosnog stakla (crna). Također možete dodati odgovarajuće nosače u bijeloj ili crnoj boji. Bočni nosači uz okvir su potpuno sklopivi i pomiču se zajedno sa sistemom te se lako instaliraju i uklanjaju. Kako bismo pomogli osobama s posebnim potrebama i osigurali im udobno korištenje, maksimalna širina elementa ne prelazi 42 cm. Na taj se način olakšava prelazak s invalidskih kolica na toalet. Položaji sjedenja i dizanja su iznimno udobni (18 cm viši nego kod standardnih WC-a) i fleksibilni, kako bi zadovoljili specifične zahtjeve korisnika.

Moderne tipke, koje nude nešto više
Nea tipke za aktiviranje su lijep ukras u svakoj kupaonici i toaletu. Ugodno i higijensko ispiranje moguće je uz pomoć moderne elektronike; dok se približavate dasci WC školjke, tipka za aktiviranje se aktivira i pale se dva indikatora. Automatsko ispiranje se aktivira nakon jednostavnog pomicanja ruke ispred tipke, a za promjenu postavki za ispiranje možete koristiti posebnu aplikaciju za mobilni telefon ili tablet. Automatsko ispiranje može se lako uključiti / isključiti, čime se dodatno poboljšava udobnost.

Jednostavna ugradnja
Prije ugradnje sustava VarioTronic potrebno je voditi računa o vodoopskrbnom i kanalizacijskom sustavu, instalirati električni priključak i završiti zid i pod.
Budući da se sistem VarioTronic može isporučiti u dva odvojena dijela, tj. osnovni element i završni dio, prvo instaliramo osnovni element, koji se sastoji od okvira, sustava i elektromotora. Treba ga postaviti na završeni zid i spojiti. Nakon toga slijedi završna faza. Budući da je osnovni element s prednjim pločama i stranama od nehrđajućeg čelika dodatno zaštićen prije transporta, postoji minimalan rizik od oštećenja prije ugradnje.

LIV

Fluidmaster d.o.o.


sanitary.liv@fluidmaster.com
http://hr.liv.si/

posjetite našu web stranicu

ŽELIM SAZNATI VIŠE

više projekata kuća, savjeta za građenje i ideja za uređenje potražite u nekim od naših magazina (HAUSBAU, KUHINJE I KUPAONICE, BAZENI I SAUNE, KATALOG NAJLJEPŠIH KUĆA) na svim kioscima ili osigurajte svoj primjerak na kućnu adresu i pretplatite se

ŽELIM PRETPLATU
Share